Om content over online kansspelen volgens wet- en regelgeving te tonen, willen we zeker weten tot welke leeftijdsgroep u behoort.

Door je keuze te maken bevestig je dat je je bewust bent van de risico's van online kansspelen en dat je momenteel niet bent uitgesloten van deelname aan kansspelen bij online kansspelaanbieders.

Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je bent niet oud genoeg om deze content te lezen.

Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je hebt eerder aangegeven deze content niet te willen zien.

Vermoedelijke opstelling Feyenoord: Arne Slot wijzigt zijn aanval

Laatste update:

Feyenoord gaat tegen FC Groningen proberen zijn eerste bekerfinale sinds 2020 te bereiken. Door de maatregelen rond het coronavirus in Nederland werd de eindstrijd destijds echter niet gespeeld. Met een finaleplaats in de eigen Kuip op het spel ligt het in de lijn der verwachting dat Slot alleen wijzigingen in zijn opstelling zal doorvoeren als het echt niet anders kan. Ten opzichte van het duel met Almere City afgelopen zondag hoeft Slot maar één tegenvaller te incasseren.

Gimenez is na zijn gele kaarten in de achtste finale tegen PSV en kwartfinale tegen AZ geschorst. De Mexicaan werd eerder deze maand, toen hij kampte met een lichte kuitblessure, vervangen door Ueda. De verwachting is dat de Japanner donderdag andermaal de vervanger is van de topscorer van Feyenoord.

Tegen Almere City koos Slot ervoor om Stengs enkel als invaller te gebruiken. De trainer, die in Flevoland wegens ziekte vervangen nog werd door Sipke Hulshoff, had zodoende een basisplaats in huis voor Ramiz Zerrouki. De Algerijn wordt hoogstwaarschijnlijk het slachtoffer van de terugkeer van Stengs. Mats Wieffer en Quinten Timber zijn zeker van hun plek op het middenveld.

Yankuba Minteh was in Almere als invaller van grote waarde met de openingstreffer, maar lijkt desondanks 'gewoon' op de bank plaats te nemen tegen FC Groningen. De verwachting is dat de aanval intact blijft. Gimenez zou in dat geval geflankeerd worden door Igor Paixão (rechts) en Luka Ivanusec (links).

Achterin zal Slot evenmin sleutelen. Doelman Timon Wellenreuther ziet de verdediging voor zich bestaan uit Lutsharel Geertruida, Thomas Beelen, Dávid Hancko en Quilindschy Hartman. De laatste linie van de Rotterdammers verkeert in bloedvorm. De laatste keer dat de regerend landskampioen een treffer van een Nederlandse ploeg hoefde te incasseren, was op 21 januari bij Vitesse (1-2).

FC Groningen


Aan de kant van FC Groningen moet trainer Dick Lukkien het stellen zonder de geblesseerden Tika de Jonge en Wouter Prins. Grote vraag vooraf bij de Trots van het Noorden is of Johan Hove of Joey Pelupessy op het middenveld gaat starten. Afgelopen vrijdag tegen Helmond Sport (0-0) kreeg Pelupessy de voorkeur, mede doordat Hove pas twee keer had getraind na een blessure. RTV Noord verwacht dat Hove de voorkeur krijgt boven Pelupessy.

Vermoedelijke opstelling Feyenoord: Wellenreuther; Geertruida, Beelen, Hancko, Hartman; Wieffer, Stengs, Timber; Paixão, Ueda, Ivanusec.

Vermoedelijke opstelling FC Groningen: Jurjus; Bacuna, Rente, Peersman, Määttä; Schreuders, Hove, Duarte, Valente; Van Bergen, Postema.

Bekijk Feyenoord - FC Groningen live op ESPN via Ziggo!

Meer nieuws

L'Équipe: Kylian Mbappé moet EK-wedstrijd Nederland - Frankrijk missen
49
'De nieuwe Nagelsmann' is de jongste manager ooit in de Premier League
2
Derksen walgt van trend bij Nederlands elftal: 'Je moet alles maar leuk vinden'
19
Het programma, alle uitslagen en de standen van het EK: Frankrijk wint nipt
0
NOS-analist verguisd na vergelijking tussen Mussolini, Hitler en Amerikanen
22
Frankrijk wint nipt van Oostenrijk, maar raakt Kylian Mbappé aan het eind kwijt
142

Meer sportnieuws

Het is niet (meer) mogelijk om te reageren op dit document.
Reacties