Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je bent niet oud genoeg om deze content te lezen.

Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je hebt eerder aangegeven deze content niet te willen zien.

Om content over online kansspelen volgens wet- en regelgeving te tonen, willen we zeker weten tot welke leeftijdsgroep u behoort.

Door je keuze te maken bevestig je dat je je bewust bent van de risico's van online kansspelen en dat je momenteel niet bent uitgesloten van deelname aan kansspelen bij online kansspelaanbieders.

Vermoedelijke opstelling Feyenoord: Slot moet vervanger Timber aanwijzen

Laatste update:

Timon Wellenreuther verdedigt net als vorig weekend het doel, maar in de verdediging en op het middenveld moet Slot keuzes maken naar aanleiding van de afwezigheid van Trauner en Timber. Slot kiest dus voor Beelen en Zerrouki.

Trauner heeft een beenblessure opgelopen en is de komende weken niet inzetbaar. Timber liep in het competitieduel met AZ (2-0 zege) een hersenschudding op en de Rotterdamse derby komt dan ook nog te vroeg.

Voorin heerst de verwachting dat Slot afstapt van zijn keuze om Bart Nieuwkoop als rechtsbuiten in te zetten. Om wat meer aanvallende kracht in het elftal te krijgen kiest Slot volgens het AD voor een pure aanvaller in de vorm van Minteh. De Gambiaan krijgt de voorkeur boven Alireza Jahanbakhsh.

Feyenoord heeft de afgelopen periode succesvol doorstaan. AZ werd zowel in de TOTO KNVB Beker als in de Eredivisie verslagen, terwijl ook PSV werd verslagen in het bekertoernooi. De Rotterdammers zijn bovendien de torenhoge favoriet om het bekertoernooi te winnen, zeker na de loting voor de halve finales die zaterdag plaatsvond: FC Groningen-thuis.

Eerder dit seizoen speelde Feyenoord met 2-2 gelijk tegen Sparta. Dat was een teleurstellend resultaat voor met name Sparta, daar het een kwartier voor tijd nog met 2-0 leidde tegen zijn grote Rotterdamse broer. "Alleen al in die wedstrijd werd voor mij duidelijk dat Sparta ook dit seizoen weer over hele goede spelers beschikt", is Slot op zijn hoede.

Vermoedelijke opstelling Feyenoord: Wellenreuther; Geertruida, Beelen, Hancko, Hartman; Wieffer, Stengs, Zerrouki; Minteh, Gimenez, Paixão.

Bekijk Feyenoord - Sparta Rotterdam live op ESPN via Ziggo!

Meer nieuws

Ajax weet weer wat winnen is en maakt einde aan ongeslagen reeks FC Utrecht
74
Fans Ajax én FC Utrecht scanderen massaal één naam in minuut 71
8
Arne Slot verrast en kiest in opstelling Feyenoord voor Zerrouki én Milambo
19
Live meepraten in de Eredivisie: PSV - Feyenoord
29
Live meepraten in de Eredivisie: sc Heerenveen - PEC Zwolle
0
Bosz slaat Babadi over bij PSV en verrast met namen op middenveld
26

Meer sportnieuws

Kan er maar één zijn! ????
Het is niet (meer) mogelijk om te reageren op dit document.
Reacties