Om content over online kansspelen volgens wet- en regelgeving te tonen, willen we zeker weten tot welke leeftijdsgroep u behoort.

Door je keuze te maken bevestig je dat je je bewust bent van de risico's van online kansspelen en dat je momenteel niet bent uitgesloten van deelname aan kansspelen bij online kansspelaanbieders.

Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je bent niet oud genoeg om deze content te lezen.

Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je hebt eerder aangegeven deze content niet te willen zien.

Ten Hag geeft uiterst pijnlijk interview over toekomst bij Manchester United

Laatste update:

VI pakt op de dag van de finale tussen Manchester City en Manchester United uit middels een exclusief interview met Ten Hag. Daarin doet de manager een aantal uitspraken over zijn toekomst, die behoorlijk haaks staan op de berichtgeving vanuit Engeland.

Meer: 'Erik ten Hag en Manchester United bereiken persoonlijk akkoord met voormalig PSV'er' | ‘Erik ten Hag adviseert clubleiding van Manchester United om Benni McCarthy nieuw contract aan te bieden’

Kwaliteitskrant The Guardian bracht namelijk naar buiten dat Ten Hag, ongeacht de uitslag van the Manchester Derby, zijn congé krijgt bij the Red Devils. Dit alles zou op voorspraak zijn van grootaandeelhouder Jim Ratcliffe, die geen toekomst meer ziet in Ten Hag.

In gesprek met journalist Freek Jansen geeft Ten Hag een duidelijke en eerlijke mening over het seizoen van Manchester United. "Laat duidelijk zijn: het is ook gewoon slecht, het is gewoon bagger. Maar ondanks alles staan we wel gewoon in de FA Cup-finale. Meer zit er op dit moment ook gewoon niet in. Met al deze problemen, is dit het maximaal haalbare."

Toch geeft Ten Hag aan dat zijn gevoel bij de eigenaren van INEOS goed zit. "Ik verneem dat ze alles willen veranderen maar met mij willen bouwen. Dat is tenminste hetgeen wat ze direct tegen mij zeggen en wat ze uitspreken." Ten Hag denkt dan ook dat hij ook volgend seizoen trainer van Manchester United is.

"Ik heb nog een contract voor een jaar en ben ook al druk met volgend seizoen", aldus Ten Hag. "De analyse over dit seizoen, wat er komende zomer moet gebeuren, wat er in de selectie nodig is, en ook zaken als de voorbereiding. Maar op dit moment telt alleen de FA Cup-finale. Wat daarna gebeurt, weet ik niet."

Ook Ten Hag krijgt de geruchten over een ontslag mee. "Ik kan me er wel voor afsluiten. Maar het maakt wel het werk moeilijker, omdat mijn omgeving, en ook dus de spelers, er wel door wordt beïnvloed." Ten Hag haalt nog even uit naar de Engelse media. "De analytici, die zichzelf geweldig vinden, moeten scoren en hun geld waarmaken, en doen dat gretig. Manchester United is dan een makkelijke prooi. Het is de grootste club van het land en misschien wel ter wereld."

Zaterdagmiddag wacht om 16:00 uur de FA Cup-finale tussen Manchester City en Manchester United. De stadsderby wordt gespeeld op Wembley in Londen. Daarna zal blijken of de sterke berichtgeving vanuit Engeland klopt en Ten Hag daadwerkelijk wordt ontslagen bij de rode club uit Manchester.

Altijd op de hoogte blijven van het belangrijkste voetbalnieuws? Word nu lid van het Voetbalzone WhatsApp-kanaal!

Meer nieuws

Valentijn Driessen vergelijkt Schouten met één van de beste middenvelders ooit
14
Derksen: 'Hij wordt opgehemeld, maar die man is totaal onvoldoende voor Oranje'
21
Van Basten en Ten Hag zijn het niet eens over prestatie van Oranje-international
11
Rapport Oranje: twee spelers vallen door de mand en scoren onvoldoende
142
Het programma, alle uitslagen en de standen van het EK: winst Oranje en Engeland
0
Machtige kopbal Jude Bellingham bezorgt matig Engeland zege in EK-opener
145

Meer sportnieuws

Het is niet (meer) mogelijk om te reageren op dit document.
Reacties