Om content over online kansspelen volgens wet- en regelgeving te tonen, willen we zeker weten tot welke leeftijdsgroep u behoort.

Door je keuze te maken bevestig je dat je je bewust bent van de risico's van online kansspelen en dat je momenteel niet bent uitgesloten van deelname aan kansspelen bij online kansspelaanbieders.

Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je bent niet oud genoeg om deze content te lezen.

Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je hebt eerder aangegeven deze content niet te willen zien.

'Wout of the World' tot 'Hollands geile party': buitenlandse media over de prestatie van Oranje tegen Polen

Laatste update:

"Wout of this world!", kopt The Sun. "Manchester United-flop Wout Weghorst zorgt ervoor dat Nederland niet met het schaamrood op de kaken hoeft af te druipen, met een impact waar hij alleen maar van had kunnen dromen. Weghorst was de noodoplossing van Koeman, die geen ideeën meer leek te hebben. Met zijn eerste balcontact zorgde Weghorst voor een magisch moment en bezorgde hij Nederland de punten."

Ook het Spaanse MARCA licht de prestatie van Weghorst uit. "Weghorst sloopt de Poolse muur en vermijdt een nieuw probleem voor Koeman", kopt de sportkrant. "Eén minuut was genoeg voor Weghorst om de held van Nederland te worden. De ploeg van Koeman moest strijden en lijden om de lastige Polen te verslaan. De wissels waren essentieel om de eerste verrassing op het EK te voorkomen", deelt MARCA een compliment uit aan Koeman.

BILD maakt de Nederlandse invasie in Hamburg van dichtbij mee en is onder de indruk van de fans. "Erst in der Stadt, dann im Stadion. HOLLANDS GEILE PARTY", kopt de Duitse sportkrant. Vrije vertaling: "Eerst in de stad, daarna in het stadion. Het geweldige feest van Nederland." BILD noemt de vele gemiste kansen van Oranje 'kansenmisbruik'. "Gelukkig had Nederland Weghorst, die het feest in het stadion en in de stad redde."

Het Poolse Przeglad Sportowy prijst de tactische discipline van Oranje, dat het hoofd niet gek liet maken na de vroege tegentreffer. "Ze bleven het doel van Wojciech Szczesny bestormen en uiteindelijk was dat helaas succesvol." De krant prijst de sterke fase van Polen in de tweede helft. "Helaas eindigde de sterke fase met de 2-1 van Nederland, maar Polen kan terugkijken op één van de beste wedstrijden in jaren."

Tot slot was ook L'Équipe onder de indruk van de zee aan Oranje-fans die de tocht naar het Volksparkstadion maakte. "Gedreven door een oranje vloed die vroeg op de dag straten van Hamburg had overgenomen, oefende Nederland bij aanvang van de wedstrijd snel druk uit op de Polen."

De gerenommeerde Franse krant licht Gakpo uit als uitblinker. "Hij was al topscorer van Nederland op het WK 2022 en kan de geur van internationale wedstrijden zeker waarderen. Hij houdt ervan om Oranje te lanceren en het duurde dan ook niet lang voordat hij Szczesny aan het werk zette."

Altijd op de hoogte blijven van het belangrijkste voetbalnieuws? Word nu lid van het Voetbalzone WhatsApp-kanaal!

Meer nieuws

Lautaro Martínez schiet Argentinië vlak voor tijd naar kwartfinale Copa América
0
Van Basten: 'Die jongen is de beste van het veld, maar ik kende hem niet'
27
Nog slechts twee toplanden over als mogelijke tegenstander van Nederland
58
Koeman wijst hoofdschuldigen aan na Nederland - Oostenrijk: 'Als kip zonder kop'
69
Rapport Oranje: Veerman met afstand slechtste bij Oranje op rampzalige avond
140
Engeland stelt zwaar teleur maar wint wel Groep C; Slovenië naar achtste finale
66

Meer sportnieuws

Het is niet (meer) mogelijk om te reageren op dit document.
Reacties