Om content over online kansspelen volgens wet- en regelgeving te tonen, willen we zeker weten tot welke leeftijdsgroep u behoort.

Door je keuze te maken bevestig je dat je je bewust bent van de risico's van online kansspelen en dat je momenteel niet bent uitgesloten van deelname aan kansspelen bij online kansspelaanbieders.

Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je bent niet oud genoeg om deze content te lezen.

Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je hebt eerder aangegeven deze content niet te willen zien.

Vermoedelijke opstelling Liverpool: Klopp heeft weinig te kiezen

Laatste update:

Liverpool kent een teleurstellende seizoensstart met gelijke spelen tegen Fulham, Crystal Palace en Everton en een nederlaag tegen het Manchester United van Erik ten Hag. Daar kwam vorige week nog de forse nederlaag tegen Napoli bij. "Het was de slechtste wedstrijd die we onder mijn leiding gespeeld hebben en Napoli had zelfs nog vaker kunnen scoren", erkende de Duitse manager in aanloop naar het treffen met Ajax. "Je moet leren begrijpen hoe dat gebeurd is. Negen van de elf spelers speelden onder hun niveau. En de anderen speelden een matige wedstrijd. We moeten allemaal realiseren dat het begint met verdedigen en uiteindelijk krijgen we vertrouwen door wedstrijden te winnen. We moeten een reactie laten zien tegen Ajax."

Vermoedelijke opstelling Ajax: Schreuder wijzigt elftal op één positie

Alfred Schreuder lijkt zijn basiself voor de Champions League-ontmoeting met Liverpool op één positie te wijzigen.Lees artikel

The Reds kregen echter opnieuw een tegenvaller te verwerken voor de Champions League-ontmoeting met Ajax. Andy Robertson is afgehaakt met een blessure en moet de eerste ontmoeting met de ploeg van trainer Alfred Schreuder aan zich voorbij laten gaan. Klopp kan tegen Ajax ook al geen beroep doen op Ibrahima Konaté, Alex Oxlade-Chamberlain, Curtis Jones, Naby Keïta en Jordan Henderson.

Kostas Tsimikas, die ooit door Olympiakos verhuurd werd aan Willem II, zal naar alle waarschijnlijkheid de plek aan de linkerkant van Robertson innemen en krijgt daar te maken met Dusan Tadic of Steven Berghuis. Op het middenveld is het de verwachting dat Thiago Alcántara terugkeert in de basiself. De middenvelder maakte vorige week tegen Napoli als invaller zijn rentree na een hamstringblessure en moet bij Liverpool voor de nodige creativiteit zorgen.

In de voorhoede lijkt Klopp te kiezen voor het trio Mohamed Salah, Darwin Nunez en Luis Díaz. the Reds betaalden deze zomer minimaal 75 miljoen euro voor Núñez, die vorig seizoen verantwoordelijk was voor de uitschakeling van Ajax in de achtste finales van de Champions League door in de Johan Cruijff ArenA de enige treffer voor zijn rekening te nemen. De Uruguayaanse spits bewees Liverpool vorige maand echter geen goede dienst. Hij kreeg het tegen Crystal Palace (1-1) aan de stok met verdediger Joachim Andersen, deelde een kopstoot uit, waarna hij meteen een rode kaart kreeg. Nunez werd vervolgens voor drie competitieduels geschorst.

Vermoedelijke opstelling Liverpool: Alisson; Alexander-Arnold, Van Dijk, Matip, Tsimikas; Elliot, Fabinho, Thiago; Salah, Núñez, Díaz.

Champions League
Liverpool
2 - 1
Ajax

Meer nieuws

Noa Lang start zeer controversieel liedje op podium, maar Luuk de Jong grijpt in
29
Live meepraten in de Premier League: Crystal Palace - Manchester United
1
Koopmeiners heeft geen basisplek nodig om goud waard te zijn voor Atalanta
0
Liveblog huldiging PSV: Selectie op bordes, Stadhuisplein uitzinnig van vreugde
38
'Bayern München schakelt definitief door naar Erik ten Hag'
34
Vitesse beleeft doorbraak in reddingsplan: Parry ziet af van claim
14

Meer sportnieuws

Het is niet (meer) mogelijk om te reageren op dit document.
Reacties