Om content over online kansspelen volgens wet- en regelgeving te tonen, willen we zeker weten tot welke leeftijdsgroep u behoort.

Door je keuze te maken bevestig je dat je je bewust bent van de risico's van online kansspelen en dat je momenteel niet bent uitgesloten van deelname aan kansspelen bij online kansspelaanbieders.

Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je bent niet oud genoeg om deze content te lezen.

Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je hebt eerder aangegeven deze content niet te willen zien.

Vermoedelijke opstelling PSV: Bosz moet Lozano en Saibari missen tegen Excelsior

Laatste update:

Achterin zal er vermoedelijk niets veranderen aan de opstelling van PSV. Walter Benítez is de onbetwiste nummer één onder de lat en ziet vier verdedigers voor zich staan: Jordan Teze, André Ramalho, Olivier Boscagli en Sergiño Dest. Op het middenveld lijken er evenmin wijzigingen doorgevoerd te gaan worden met basisplaatsen voor Joey Veerman, Guus Til en Jerdy Schouten.

Saibari is er dus nog niet bij. De Marokkaans international leek afgelopen weekend in actie te kunnen komen tegen NEC, maar de realiteit bleek anders. "In de warming-up voelde hij zich niet zeker en daardoor heb ik hem op de bank gehouden", verklaarde Bosz maandag op de persconferentie.

Lozano bleef tegen NEC in de rust kleedkamers achter. Malik Tillman viel in voor de Mexicaan en is ook tegen Excelsior de aangewezen man om te starten. Bosz lijkt Lozano echter niet lang te hoeven missen. "Het is niet ernstig", zei de oefenmeester. "Lozano twijfelde zaterdag of hij door moest spelen of niet, maar toen hebben wij besloten dat risico niet te nemen."

Voor PSV is het dus zaak om de Eredivisie niet spannender te laten worden. "We hadden graag met de druk doorgespeeld dat we nog niet hadden verloren. Dat was natuurlijk een geweldige prestatie waar we trots op moeten zijn. We wisten dat een nederlaag een keer kon voorkomen, dat het pas in wedstrijd 27 is, is heel knap. Nu is het zaak dat we wedstrijd 28 weer winnen", aldus Bosz, die met zijn ploeg een voorsprong van zeven punten op Feyenoord heeft.

Excelsior


Bij Excelsior zijn er geen nieuwe blessuregevallen bijgekomen na afgelopen weekend. "Lamprou en Driouech zijn weer iets fitter dan voorheen", vertelde trainer Marinus Dijkhuizen tegenover RTV Rijnmond. "Widell kan nu weer een deel spelen. Het is herstellen, herstellen. Kort trainen en veel verzorgen. We kijken ook met een schuin oog over de wedstrijd heen naar het duel met Zwolle op zaterdag, dat heel belangrijk is."

Vermoedelijke opstelling Excelsior: Van Gassel; Benita, Horemans, Nieuwpoort, De Moes; Lamprou, Goudmijn, Driouech; Duijvestijn, Baas, Naujoks.

Vermoedelijke opstelling PSV: Benítez; Teze, Ramalho, Boscagli, Dest; Schouten, Til, Veerman; Bakayoko, De Jong, Tillman.

Bekijk Excelsior - PSV live op ESPN via Ziggo!

Excelsior - PSV:

Meer nieuws

'Europese grootmacht wil deal van Matthijs de Ligt met Manchester United kapen'
4
Dit zijn alle 39 dispensatiespelers die deelnemen aan de Olympische Spelen
3
'Feyenoord gaat volgende speler uit Zuid-Amerika naar De Kuip halen'
9
Justin Bijlow spreekt zich uit over zijn huidige situatie bij Feyenoord
9
Programma, uitslagen en standen van het voetbaltoernooi op de Olympische Spelen
1
Dit is het eerste doelpunt van Liverpool onder manager Arne Slot
6

Meer sportnieuws

Ajax traint onder Farioli
Welkom terug! | PSV
Het is niet (meer) mogelijk om te reageren op dit document.
Reacties