Om content over online kansspelen volgens wet- en regelgeving te tonen, willen we zeker weten tot welke leeftijdsgroep u behoort.

Door je keuze te maken bevestig je dat je je bewust bent van de risico's van online kansspelen en dat je momenteel niet bent uitgesloten van deelname aan kansspelen bij online kansspelaanbieders.

Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je bent niet oud genoeg om deze content te lezen.

Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je hebt eerder aangegeven deze content niet te willen zien.
Schrijf een reactie...

Vermoedelijke opstellingen Nederland - Turkije: Koeman voert één wijziging door

Laatste update:

Bart Verbruggen staat onder de lat bij Oranje. De goalie van Brighton & Hove Albion hield in de achtste finale tegen Roemenië (3-0) voor de tweede keer dit EK zijn doel schoon. Achterin lijkt er evenmin iets te veranderen. Denzel Dumfries vormt de verdediging met Stefan de Vrij, Virgil van Dijk en Nathan Aké.

Ook het middenveld stond uitstekend tegen Roemenië, waardoor er naar alle waarschijnlijkheid niets veranderd gaat worden aan die linie, bestaande uit Jerdy Schouten, Xavi Simons en Tijjani Reijnders. Joey Veerman lijkt zodoende andermaal genoegen te moeten nemen met een reserverol.

Voorin lijkt Koeman wel een wijziging door te voeren. Hoewel Bergwijn een verdienstelijke wedstrijd speelde tegen de Roemenen, wist Malen in zijn invalbeurt zijn stempel te drukken met twee treffers. Het ligt dan ook voor de hand dat de aanvaller van Borussia Dortmund start, net als Memphis Depay en de absolute uitblinker in de vorige wedstrijd: Cody Gakpo.

"We hebben meerdere mogelijkheden, dat is prettig voor mij", beantwoordde Koeman een vraag over de rechtsbuitenpositie. "Een wedstrijd kan ook vragen om iets anders. Dat zal je morgen zien." Koeman wilde niet bevestigen dat de opstelling zaterdag anders wordt en hield de kaarten tegen zijn borst. Even later verklapte Koeman dat Bergwijn bovendien niet geheel fit is.

"Bergwijn is nog een slag om de arm. Dat zullen we morgenvroeg bij onze activatietraining definitief beslissen. Hij heeft getraind vandaag (vrijdag, red.). We wachten de reactie af hoe hij ervoor staat morgenvroeg, of hij wel of niet kan starten. Hij heeft last van zijn kniepees."

Koeman houdt rekening met een hectische wedstrijd tegen Turkije, maar vertrouwt vooral op de kracht van zijn eigen ploeg. "Het belangrijkste is dat we onszelf zijn morgen (zaterdag, red.). We moeten laten zien dat we niet een nederlaag nodig hebben om er te staan. Het gaat een moeilijke wedstrijd worden, waar we ons goed op hebben voorbereid."

Turkije


Aan de kant van Turkije kan bondscoach Vincenzo Montella niet beschikken over de geschorsten Orkun Kökçü en Ismail Yüksek, die tegen Oostenrijk (2-1) beiden tegen hun tweede gele kaart van het toernooi aanliepen. Daarnaast is Merih Demiral, die beide treffers tegen Oostenrijk voor zijn rekening nam, voor twee duels geschorst na diens 'wolvengroet' na een van zijn treffers.

De plek van Demiral lijkt ingenomen te worden door Samet Akaydin, die voor zijn schorsing in iedere groepswedstrijd in de basis stond. Spelbepaler Hakan Çalhanoglu, die eveneens geschorst was tegen Oostenrijk, zal zeker spelen. Ook Salih Özcan lijkt zich op te mogen maken voor een basisplaats.

Vermoedelijke opstelling Oranje: Verbruggen; Dumfries, De Vrij, Van Dijk, Aké; Schouten, Simons, Reijnders; Malen, Memphis, Gakpo.

Vermoedelijke opstelling Turkije: Günok; Müldür, Akaydin, Bardakci, Kadioglu; Ayhan, Çalhanoglu, Özcan; Yilmaz, Güler, Yildiz.

Altijd op de hoogte blijven van het belangrijkste voetbalnieuws? Word nu lid van het Voetbalzone WhatsApp-kanaal!

Meer nieuws

Van Hooijdonk zou basiself van Nederland op 3 plekken wijzigen tegen Engeland
0
Dit enorme bedrag verdiende KNVB al dankzij de prestaties van Oranje op het EK
4
'UEFA heroverwoog Oranje-scheidsrechter Zwayer vanwege incident met Bellingham'
8
Ajax strikt nieuwe keeperstrainer na razendsnel vertrek Jelle ten Rouwelaar
28
Noa Lang reageert razendsnel op 'haatreactie': 'Hoe is het in de Albert Heijn?'
0
Erik ten Hag stuurt 'ondeugend berichtje' naar Engels international
12

Meer sportnieuws

Ajax traint onder Farioli
Reacties