Om content over online kansspelen volgens wet- en regelgeving te tonen, willen we zeker weten tot welke leeftijdsgroep u behoort.

Door je keuze te maken bevestig je dat je je bewust bent van de risico's van online kansspelen en dat je momenteel niet bent uitgesloten van deelname aan kansspelen bij online kansspelaanbieders.

Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je bent niet oud genoeg om deze content te lezen.

Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je hebt eerder aangegeven deze content niet te willen zien.

Vermoedelijke XI PSV: Bosz verrast op de flanken bij afwezigheid Lozano

Laatste update:

Gezien de midweekse speelronde in de Champions League zal PSV met een iets beter gevoel afreizen naar De Kuip zondag. De ploeg van Bosz zorgde voor een knappe comeback tegen Sevilla (2-3) en is verzekerd van overwintering in het miljardenbal. Feyenoord keert na de winter terug in de tussenronde van de Europa League.

Echter zijn er ook zorgen aan de kant van PSV. Buitenspelers Noa Lang en Hirving Lozano zijn niet inzetbaar en dus moet Bosz puzzelen. De PSV-trainer mag van geluk spreken dat Johan Bakayoko werd gespaard tegen FC Twente. De buitenspeler ontsnapte aan een tweede gele kaart en is dus gewoon inzetbaar.

Waar verwacht werd dat Yorbe Vertessen de plek zou innemen van Lozano, kiest Bosz waarschijnlijk voor Malik Tillman. De van origine aanvallende middenvelder mag de linkerkant gaan bestrijken. Luuk de Jong opereert zoals gebruikelijk vanuit de punt van de aanval.

Op het middenveld voert Bosz geen wijzigingen door, wat betekent dat Guus Til voor diepte moet zorgen met Joey Veerman en Jerdy Schouten in zijn rug. Ook in de defensie houdt Bosz vast aan de gebruikelijke namen.

Voor Bosz wordt het duel in De Kuip een bijzondere. De geboren Apeldoorner was als speler, assistent-trainer én als technisch directeur actief bij Feyenoord. Toen hoofdtrainer Gertjan Verbeek ontslagen werd, verklaarden assistent Wim Jansen en Bosz zich solidair met Verbeek en stapten ook zij op.

PSV doet het de laatste jaren goed tegen Feyenoord. De Eindhovenaren verloren op 19 september 2021 voor het laatst en kunnen, na de winst om de Johan Cruijff Schaal, voor het eerst sinds 2016 twee opeenvolgende zeges boeken tegen Feyenoord.

Vermoedelijke opstelling PSV: Benítez; Teze, Ramalho, Boscagli, Dest; Schouten, Veerman, Til; Bakayoko, De Jong, Tillman.

Eredivisie
Feyenoord
1 - 2
PSV
Feyenoord - PSV:

Meer nieuws

Jouw club in de nieuwste voetbalkleding van adidas? Ontdek adidas TEAM!
0
Vermoedelijke opstelling Ajax: Steven Berghuis keert terug in de basiself
10
Gewilde Mourinho kan trainerscarrière vervolgen in voor hem nieuwe competitie
2
Voetbalzone is op zoek naar nieuwe stagiairs! (hbo+)
0
Ronaldo ontmoet Neymar én zorgt met uitspraak voor chagrijn bij Arsenal-fans
9
Vermoedelijke opstelling Feyenoord: Arne Slot wacht emotionele middag in De Kuip
4

Meer sportnieuws

Het is niet (meer) mogelijk om te reageren op dit document.
Reacties