Om content over online kansspelen volgens wet- en regelgeving te tonen, willen we zeker weten tot welke leeftijdsgroep u behoort.

Door je keuze te maken bevestig je dat je je bewust bent van de risico's van online kansspelen en dat je momenteel niet bent uitgesloten van deelname aan kansspelen bij online kansspelaanbieders.

Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je bent niet oud genoeg om deze content te lezen.

Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je hebt eerder aangegeven deze content niet te willen zien.

Vermoedelijke opstellingen AS Monaco - PSV: Hoever verliest zijn plek

Laatste update:

Van Nistelrooij kon tijdens het gewonnen duel om de Johan Cruijff Schaal (3-5) voor het eerst weer beschikken over Ramalho, die lang aan de kant had gestaan vanwege een enkelblessure. De stopper begon toen nog op de bank en viel na ruim een uur spelen in voor de tegenvallende Hoever. Dinsdag zijn de rollen vermoedelijk omgedraaid. Naast Teze, Ramalho en Obispo zal Philipp Max de Eindhovense defensie completeren. Walter Benítez staat onder de lat.

PSV zal hopen dat Guus Til het net als afgelopen zaterdag op zijn heupen krijgt. De zomeraanwinst beleefde een droomdebuut voor zijn nieuwe club door een hattrick te produceren. Til vormt een middenveld met Ibrahim Sangaré en Joey Veerman, waardoor onder meer Marco van Ginkel en Érick Gutiérrez genoegen moeten nemen met een plek op de bank.

Ondanks de sterke invalbeurt van Ismael Saibari lijkt Johan Bakayoko toch de voorkeur te krijgen als vervanger van de langdurig geblesseerde Noni Madueke. De Belg wordt geflankeerd door aanvoerder Luuk de Jong en Cody Gakpo. Door de afwezigheid van zowel Carlos Vinícius en Sávio zit Van Nistelrooij nog altijd niet ruim in zijn aanvallende opties. Xavi Simons en Richard Ledezma - van huis uit middenvelders - gelden daarom net als Saibari als serieuze mogelijkheden voor de voorste drie.

Bij de Monegasken ontbreekt sowieso Myron Boadu. De Nederlander kampt met een voetblessure en behoort daarom niet in de wedstrijdselectie van Philippe Clement. PSV lijkt het meest te moeten vrezen voor Wissam Ben Yedder. De Franse goalgetter was afgelopen seizoen goed voor liefst 25 doelpunten in 37 Ligue 1-wedstrijden. Volgens L'Équipe vormt Ben Yedder een spitsenkoppel met Takumi Minamino, die onlangs van Liverpool werd overgenomen. Het duel in het Stade Louis II vangt om 20.00 uur aan.

Vermoedelijke opstelling AS Monaco (volgens L'Équipe): Nübel; Aguilar, Disasi, Maripán, Vanderson; Golovin, Caio Henrique, Fofana, Matazo; Ben Yedder, Minamino

Vermoedelijke opstelling PSV: Benítez; Teze, Ramalho, Obispo, Max; Sangaré, Til, Veerman; Bakayoko, De Jong, Gakpo

Champions League
AS Monaco
1 - 1
PSV

Meer nieuws

VZ Kort: Hans van Breukelen gaat de kampioensschaal uitreiken aan PSV
77
Situatie van één speler bij Barça draait 180 graden na aanblijven Xavi
0
Pak 50x je inzet als Bayern München en Real Madrid allebei scoren!
0
Ajax trekt nieuwe hoofdsponsor aan voor de jeugd en strijkt miljoenenbedrag op
4
Driessen weet waarom Alex Kroes Ajax-collega Van Praag niets kwalijk neemt
13
Thomas Müller heeft opmerkelijk verzoek aan fans van Bayern: 'Kijk in je kast!'
25

Meer sportnieuws

Het is niet (meer) mogelijk om te reageren op dit document.
Reacties