Om content over online kansspelen volgens wet- en regelgeving te tonen, willen we zeker weten tot welke leeftijdsgroep u behoort.

Door je keuze te maken bevestig je dat je je bewust bent van de risico's van online kansspelen en dat je momenteel niet bent uitgesloten van deelname aan kansspelen bij online kansspelaanbieders.

Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je bent niet oud genoeg om deze content te lezen.

Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je hebt eerder aangegeven deze content niet te willen zien.

Vermoedelijke opstellingen Klassieker: Steijn ziet grote naam wegvallen

Laatste update:

Steijn lijkt zijn elftal slechts op twee posities te wijzigen na de remise met Olympique Marseille (3-3) van afgelopen donderdag. Hoewel Ajax in eigen huis drie doelpunten moest incasseren, kiest de Hagenaar opnieuw voor een defensie met Gorter onder de lat, Anton Gaaei als rechtsback, Josip Sutalo en Jorrel Hato als centraal duo en Borna Sosa op de linkerflank. Het ziet ernaar uit dat Vos de voorkeur krijgt boven Tahirovic, waardoor de achttienjarige Amsterdammer voor controle moet zorgen op het middenveld van het dolende Ajax. Kenneth Taylor en Branco van den Boomen maken het middenveld compleet.

Voorin kiest Steijn dus opnieuw voor Carlos Forbs en Brian Brobbey, met Steven Berghuis die naar de rechtsbuitenpositie verhuist. De 49-jarige oefenmeester leek zich tijdens de voorbereidende persconferentie op de Klassieker opvallend genoeg enigszins in te dekken. "We zullen vol voor de winst gaan, dat doen we elke wedstrijd, maar je moet ook reëel blijven. Als er aanstaande zondag niet meer in zit dan bijvoorbeeld een gelijkspel omdat we niet bij machte zijn om Feyenoord kapot te spelen, dan moet je misschien wel genoegen nemen met een gelijkspel."

Feyenoord
Bij Feyenoord zal Arne Slot blij zijn dat hij in Amsterdam weer kan beschikken over Giménez, die vorig seizoen de openingstreffer wist te noteren tijdens een 2-3 zege van de Rotterdammers. Door de terugkeer van de Mexicaan verhuist Yankuba Minteh naar de rechterkant. Igor Paixão mag daardoor vanaf zijn favoriete linkerflank aantreden. Op de bank heeft Feyenoord met Alireza Jahanbakhsh, Leo Sauer en Javairô Dilrosun een aantal verschillende smaken om het verlies van Ivanusec op te vangen.

Slot wilde tijdens de persconferentie niet ingaan op een eventuele favorietenrol. "Ik ben helemaal nooit bezig met de favorietenrol. Ik weet als geen ander dat wedstrijden nooit worden gewonnen door een favorietenrol. Als je kijkt naar Ajax zie je ook dat een verdediger die onder de bal doorgaat en een schitterend ingestuurde standaardsituatie je ook heel veel kan opleveren. Wedstrijden worden totaal niet beslist vanuit favorietenrollen. Ik denk dat Ajax-uit één van de moeilijkste uitwedstrijden is, ongeacht in welke vorm Ajax is", aldus de succesvolle oefenmeester. De wedstrijd tussen Ajax en Feyenoord wordt zondag gefloten door Serdar Gözübüyük en is live te zien op ESPN 1.

Vermoedelijke opstelling Ajax: Gorter; Gaaei, Sutalo, Hato, Sosa; Van den Boomen, Taylor, Vos; Forbs, Brobbey, Berghuis.

Vermoedelijke opstelling Feyenoord: Wellenreuther; Geertruida, Trauner, Hancko, Hartman; Wieffer, Stengs, Timber; Minteh, Giménez, Paixão.

Eredivisie
Ajax
0 - 4
Feyenoord
Wat verwacht jij van Ajax - Feyenoord?

Meer nieuws

Voormalig supertalent vertrekt roemloos door de achterdeur bij Tottenham Hotspur
6
Jouw club in de nieuwste voetbalkleding van adidas? Ontdek adidas TEAM!
0
Zeearend Hertog verdwijnt na 18 jaar bij Vitesse: 'Mij zien ze daar niet meer'
18
'Als Bergwijn vertrekt, kan Farioli hem meenemen van Nice naar Ajax'
29
Pascal Jansen voerde al 'twee prachtige gesprekken', onthult hij aan de NOS
16
Voetbalzone is op zoek naar nieuwe stagiairs! (hbo+)
0

Meer sportnieuws

Het is niet (meer) mogelijk om te reageren op dit document.
Reacties