Om content over online kansspelen volgens wet- en regelgeving te tonen, willen we zeker weten tot welke leeftijdsgroep u behoort.

Door je keuze te maken bevestig je dat je je bewust bent van de risico's van online kansspelen en dat je momenteel niet bent uitgesloten van deelname aan kansspelen bij online kansspelaanbieders.

Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je bent niet oud genoeg om deze content te lezen.

Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je hebt eerder aangegeven deze content niet te willen zien.

Vermoedelijke XI Ajax: kiest Van 't Schip voor onervaren drietal?

Laatste update:

De grote vraag is hoe Ajax donderdag in de eigen Johan Cruijff ArenA voor de dag gaat komen. Interim-trainer Hedwiges Maduro koos er tijdens de eerste confrontatie met Brighton voor om de bus te parkeren, iets dat vele clubs in de Premier League ook tegen de ploeg van De Zerbi doen.

Van de laatste acht gespeelde gespeelde duels wist Brighton alleen de confrontatie met Ajax te winnen. Clubs als Everton en Fulham pakten meest recent nog een punt door een defensieve tactiek te hanteren.

Ajax gaat het woensdag echter anders aanpakken. "Er moet meer durf in als je een goed resultaat wil halen", zei Van 't Schip tijdens de voorbereiden persconferentie. "Als wij zelf brutaal en vast aan de bal zijn, kan Brighton minder aan het eigen spel toekomen en gevaarlijk zijn. Dan worden ze juist kwetsbaarder. Hopelijk lopen zij dan achter ons aan in plaats van andersom."

Geen Van den Boomen
Van 't Schip kan tegen Brighton niet beschikken over Van den Boomen, die in de gewonnen Eredivisie-duels met FC Volendam (2-0) en sc Heerenveen (4-1) een meer dan prima indruk maakte. Het AD verwacht dat Silvano Vos zijn vervanger zal zijn. Ondanks zijn geringe Europese ervaring geen onlogische keuze, aangezien concurrent Benjamin Tahirovic te weinig vooruit durft te denken in balbezit.

Op de linksbackpositie lijkt daarnaast de jonge Ar'Jany Martha de voorkeur te krijgen boven Borna Sosa, terwijl de negentienjarige Kristian Hlynsson geldt als een van de lichtpuntjes aan Amsterdamse zijde. De IJslander werd woensdag beloond voor zijn prestaties en definitief overgeheveld naar het eerste elftal.

Van 't Schip is ervan overtuigd dat zijn ploeg donderdag een goed resultaat kan boeken tegen Brighton. "Het wordt interessant om te zien wat die twee competitiezeges doen met het zelfvertrouwen", aldus de trainer van Ajax.

Vermoedelijke opstelling Ajax: Ramaj; Gaaei, Sutalo, Hato, Martha; Vos, Taylor, Hlynsson; Berghuis, Brobbey, Bergwijn.

Europa League
Ajax
0 - 2
Brighton & Hove Albion

Meer nieuws

'Girona wil doorpakken en grote naam presenteren als teamgenoot Daley Blind'
3
VZ Kort: Nederland grijpt naast organisatie WK 2027 voor vrouwen
77
Begrip voor opvallende keuze van Koeman: 'Hij heeft heel veel voorwaarden'
24
Voetbalzone is op zoek naar nieuwe stagiairs! (hbo+)
0
Mogelijke opvolger van Arne Slot bij Feyenoord reageert: 'Uiterst eervol'
13
Dit is Feyenoord-target Derek Cornelius: de Canadese opvolger van David Hancko?
4

Meer sportnieuws

Het is niet (meer) mogelijk om te reageren op dit document.
Reacties