Om content over online kansspelen volgens wet- en regelgeving te tonen, willen we zeker weten tot welke leeftijdsgroep u behoort.

Door je keuze te maken bevestig je dat je je bewust bent van de risico's van online kansspelen en dat je momenteel niet bent uitgesloten van deelname aan kansspelen bij online kansspelaanbieders.

Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je bent niet oud genoeg om deze content te lezen.

Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je hebt eerder aangegeven deze content niet te willen zien.
Schrijf een reactie...

Brobbey facetimet tijdens interview van Wijndal met Ajax TV: 'Je liegt kaulo veel, hè!'

Laatste update:

Voor Francesco Farioli was het ook zijn eerste training als hoofdtrainer van de Amsterdammers. Verschillende spelers lieten voorafgaand aan de training weten uit te kijken naar de nieuwe coach.

"Ik heb veel dingen gelezen over zijn spelopvattingen, daar ben ik heel benieuwd naar", zei Jorrel Hato tegenover het clubkanaal. "Ik heb gelezen dat hij met zijn ploegen graag van achteruit wil opbouwen, dat is mooi. Dat ligt mij ook zeker."

Diant Ramaj, die aangeeft na zijn elleboogblessure fit te zijn voor het nieuwe seizoen, heeft meegekregen dat Farioli in het verleden keeperstrainer is geweest. "Dat vind ik leuk. Misschien kan het een voordeel voor mij zijn, we gaan het zien."

Chuba Akpom was voorafgaand aan de eerste training eveneens enthousiast over Farioli. "Ik heb hem nog niet ontmoet, maar hij lijkt een obsessie met voetbal te hebben. Dat is een goed begin. Ik denk dat het goed gaat zijn voor ons team."

De selectiespelers van Ajax kijken ook met veel plezier naar het EK en hebben een groot vertrouwen in het Nederlands elftal. Zo verwachten Kenneth Taylor en Steven Berghuis vrijdagavond een zege van Oranje op Frankrijk.

Hetzelfde geldt voor Owen Wijndal, die bij Ajax is teruggekeerd na een uitleenbeurt aan Royal Antwerp FC. Wanneer Ajax TV hem op De Toekomst tegen het lijf loopt, is de linksback aan het facetimen met ploeggenoot Brian Brobbey. De spits is momenteel met Oranje actief op EK en sluit pas later aan bij Ajax.

"Ik denk dat Nederland van Frankrijk gaat winnen", zegt Wijndal, terwijl Brobbey op de achtergrond in het videogesprek meeluistert. "Ik heb er alle vertrouwen in, helemaal als Brian en Steven Bergwijn minuten kunnen maken."

"Je liegt kaulo (erg, red.) veel, hè!", grapt Brobbey nadat Wijndal klaar is met zijn interview. "Wie zei je dat het EK gaat winnen?" Wijndal legt vervolgens uit dat hij Nederland noemde. "Ok, dan is het goed. Loop nu maar naar de kleedkamer", besluit de spits met een knipoog.

Het FaceTime-gesprek tussen Brobbey en Wijndal is te zien op 6 minuten en 50 seconden.

Altijd op de hoogte blijven van het belangrijkste Ajax-nieuws? Word nu lid van het Ajax Zone WhatsApp-kanaal!

Meer nieuws

'Paris Saint-Germain wil naast Geertruida nog een Nederlandse verdediger halen'
1
Chelsea-aankoop Kendry Páez schrijft geschiedenis op de Copa América
1
In de wandelgangen: Memphis Depay kan opvallende transfer maken
7
Databureau ziet slechts twee landen met grotere kans op EK-winst dan Nederland
42
Santiago Gimenez mist grote kans, krijgt geel en uit frustraties bij wissel
14
Wesley Sneijder noemt één naam die hij mist in selectie Nederlands elftal
28

Meer sportnieuws

Reacties