Om content over online kansspelen volgens wet- en regelgeving te tonen, willen we zeker weten tot welke leeftijdsgroep u behoort.

Door je keuze te maken bevestig je dat je je bewust bent van de risico's van online kansspelen en dat je momenteel niet bent uitgesloten van deelname aan kansspelen bij online kansspelaanbieders.

Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je bent niet oud genoeg om deze content te lezen.

Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je hebt eerder aangegeven deze content niet te willen zien.

Vermoedelijke XI Feyenoord: deze 2 spelers mogen hopen op een kans van Slot

Laatste update:

Slot hintte dinsdag tijdens de voorbereide persconferentie al op een sterk gewijzigde basisploeg, daar het al zeker is dat Feyenoord na de winterstop speelt in de tussenronde van de Europa League. "Ik ga na de laatste training nog nadenken over de opstelling, maar ik denk aan jongens die we de laatste tijd niet veel hebben gezien."

Meer: Ruilt Geertruida Feyenoord in voor Duitsland? Bedrag van 25 miljoen zingt rond

Justin Bijlow, Lutsharel Geertruida, Gernot Trauner, David Hancko en Hartman blijven volgens het Algemeen Dagblad de vertrouwde namen in de defensie. Hartman keert terug in de basisopstelling, aangezien hij weer is hersteld van een hersenschudding. "Quilindschy wil heel graag spelen", liet Slot weten. Zijn rentree gaat ten koste van Marcos López.

Stengs miste net als Hartman afgelopen donderdag het gewonnen competitieduel met FC Volendam (3-1). De spelmaker haakte op het laatste moment af vanwege een lichte blessure, die hem nu dus geen parten meer speelt. Stengs lijkt echter te worden gespaard, waardoor Luka Ivanusec als nummer 10 start. Het middenveld wordt waarschijnlijk gecompleteerd door Quinten Timber en Mats Wieffer.

In de voorhoede heeft Slot veel smaken om uit te kiezen, maar tevreden over zijn vleugelaanvallers is de trainer van Feyenoord nog niet bepaald. Het AD schrijft dat Javairô Dilrosun en Leo Sauer tijdens de afsluitende training bij de basisploeg leken te horen en zich aan hun trainer mogen bewijzen. Clubtopscorer Santiago Gimenez wordt op Celtic Park in de punt van de aanval verwacht.

Vermoedelijke opstelling Celtic: Hart, Johnson, Phillips, Scales, Taylor; McGregor, Iwata, O'Riley; Johnston, Kyogo, Luis Palma.

Vermoedelijke opstelling Feyenoord: Bijlow, Geertruida, Trauner, Hancko, Hartman; Wieffer, Timber, Ivanusec; Dilrosun, Gimenez, Sauer.

Wat verwacht jij van Celtic - Feyenoord?

Meer nieuws

Ajax wil zo snel mogelijk af van drietal: 'Ze vormen een eiland in de groep'
23
Live meepraten in LaLiga: FC Barcelona - Rayo Vallecano
9
Live meepraten in LaLiga: Villarreal - Real Madrid
3
Hoe Galatasaray en Fenerbahçe ooit bijna één club werden
19
Kramer rookt sigaar en zingt bekend Feyenoord-liedje in kleedkamer van RKC
0
Kudus brengt spanning in titelstrijd terug met weergaloze omhaal tegen City
13

Meer sportnieuws

Het is niet (meer) mogelijk om te reageren op dit document.
Reacties