Om content over online kansspelen volgens wet- en regelgeving te tonen, willen we zeker weten tot welke leeftijdsgroep u behoort.

Door je keuze te maken bevestig je dat je je bewust bent van de risico's van online kansspelen en dat je momenteel niet bent uitgesloten van deelname aan kansspelen bij online kansspelaanbieders.

Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je bent niet oud genoeg om deze content te lezen.

Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je hebt eerder aangegeven deze content niet te willen zien.

Vermoedelijke opstelling Feyenoord: Arne Slot neemt besluit over tweetal

Laatste update:

Trainer Arne Slot heeft weinig verrassingen in petto voor de derde confrontatie met PSV dit seizoen. Feyenoord heeft behoorlijk wat recht te zetten, daar de eerste twee ontmoetingen in De Kuip verloren gingen (0-1 en 1-2). Ditmaal hoopt Slot de succesformatie van PSV-trainer Peter Bosz wel te verslaan.

Hoewel Slot tijdens het voorafgaande persmoment Hartman en Calvin Stengs noemde als twijfelgevallen, lijkt het erop dat de internationals van Oranje 'gewoon' starten tegen PSV. Over het meespelen van zijn aanvoerder was Slot kraakhelder. "Gernot Trauner gaat starten."

Feyenoord bekijkt woensdag nog een laatste keer of Hartman in de basis kan beginnen, maar de vleugelverdediger gaf zelf eerder aan dat hij het gaat redden. De linkspoot moest het duel in Arnhem na 41 minuten staken nadat hij een tik kreeg van Vitesse-aanvoerder Marco van Ginkel. Peruviaan Marcos López geldt als alternatief.

Stengs speelde de wedstrijd in GelreDome wel uit, maar kampt met lichte pijntjes. Toch is de verwachting dat goudhaantje Ondrej Lingr de achtvoudig international van het Nederlands elftal opnieuw voor zich moet dulden.

Voorin kiest Slot wederom voor Javairô Dilrosun en Igor Paixão op de flanken, met Santiago Gimenez als aanvalsleider. Ramiz Zerrouki, Yankuba Minteh, Alireza Jahanbakhsh en Ayase Ueda ontbreken nog altijd vanwege interlandverplichtingen. Zerrouki (Algerije) en Minteh (Gambia) zijn inmiddels wel uitgeschakeld op de Afrika Cup, waardoor zij zondag tijdens het competitieduel met FC Twente mogelijk wel weer van de partij zijn.

Slot is gewaarschuwd voor de Eindhovense koploper, zo liet hij dinsdag blijken tijdens de persconferentie. "PSV is goed georganiseerd, heeft veel wapens voorin, verdedigend goede individuen en een goede keeper op goal."

"Eerder hebben we twee gelijkwaardige wedstrijden gespeeld, met amper kansen", herinnert Slot zich. "Wij moeten meer kansen creëren. We gaan er alles aan doen om niet drie, maar acht kansen te krijgen. We hebben aangetoond dat we het PSV moeilijk kunnen maken, maar nog niet bewezen van ze te kunnen winnen." De wedstrijd tussen Feyenoord en PSV begint woensdag om 20:00 uur en is live te zien op ESPN.

Vermoedelijke opstelling Feyenoord: Bijlow; Geertruida, Trauner, Hancko, Hartman; Wieffer, Stengs, Timber; Dilrosun, Gimenez, Paixão.

Vermoedelijke opstelling PSV: Drommel; Teze, Schouten, Boscagli, Dest; Van Aanholt, Til, Tillman; Bakayoko, De Jong, Lozano.

Feyenoord - PSV:

Meer nieuws

Barcelona vs. Sevilla al vanaf 149 euro. Bekijk hier onze ticketshop!
0
Mats Wieffer start gesprekken met club uit de Premier League
39
'Het Nederlands elftal is favoriet voor winst van het EK 2024 in Duitsland'
53
L'Équipe is niet onder de indruk van Oranje en geeft maar liefst 5 onvoldoendes
60
Cody Gakpo vergeleken met Nederlands icoon in lofzang van ochtendkranten
53
Derksen had Nederlandse uitblinker na 39 minuten gewisseld: 'Lekker douchen jij'
45

Meer sportnieuws

Ajax traint onder Farioli
Het is niet (meer) mogelijk om te reageren op dit document.
Reacties