Om content over online kansspelen volgens wet- en regelgeving te tonen, willen we zeker weten tot welke leeftijdsgroep u behoort.

Door je keuze te maken bevestig je dat je je bewust bent van de risico's van online kansspelen en dat je momenteel niet bent uitgesloten van deelname aan kansspelen bij online kansspelaanbieders.

Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je bent niet oud genoeg om deze content te lezen.

Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je hebt eerder aangegeven deze content niet te willen zien.

Vermoedelijke XI Feyenoord: 1 wijziging voor 'enige echte route naar Coolsingel'

Laatste update:

Trainer Arne Slot moet het nog altijd doen zonder de geblesseerde Bart Nieuwkoop. De 45-jarige succescoach kiest tegen Utrecht voor dezelfde keeper en defensie als tegen Heracles. Ook het middenveld, dat in Almelo uitstekend voor de dag kwam, blijft staan. Voorin voert Slot dus wel een wijziging door.

Meer: Oude bekende in beeld bij Feyenoord om opvolger Arne Slot te worden | De Telegraaf: Geertruida ‘wil dolgraag naar Liverpool’ en staat ook op de radar

Paixão, die tegen Heracles de volledige wedstrijd moest toekijken, mag zich vermoedelijk laten zien. 1908.nl verwacht dat de Braziliaanse jeugdinternational de voorkeur krijgt boven Dilrosun en Yankuba Minteh. Laatstgenoemde zat tegen Heracles ook de volledige wedstrijd op de bank, evenals vleugelspelers Alireza Jahanbakhsh en Leo Sauer.

Enige echte route naar de Coolsingel
Volgens Mikos Gouka van het Algemeen Dagblad is de TOTO KNVB Beker de 'enige echte route naar de Coolsingel'. De journalist ziet het winnen van de bekercompetitie als de meest reële optie om op het bordes te belanden. Slot leek daar dinsdag met zijn woorden bij aan te sluiten.

"De beker is een prijs en we hebben vorig jaar een prijs gewonnen, dat vonden we prachtig. Je wilt in je carrière het liefst zoveel mogelijk prijzen winnen, dat is één van de doelen die je jezelf elk jaar stelt. Je wil graag als elftal beter gaan spelen. Toen we vorig jaar bovenaan stonden, wilden we de beker ook heel graag winnen", aldus Slot.

Gehavend Utrecht
Utrecht, dat onder Ron Jans al negen officiële wedstrijden op rij ongeslagen is, kampt met een aantal blessuregevallen. Mike van der Hoorn, Hugo Novoa, Isac Lidberg, Anthony Descotte en oud-Feyenoorder Marouan Azarkan zijn niet beschikbaar voor de bekerclash in De Kuip.

Arbiter Pol van Boekel heeft woensdag de leiding over het bekerduel tussen Feyenoord en Utrecht. In de Eredivisie waren de Rotterdammers in Stadion Galgenwaard met liefst 1-5 te sterk voor de Domstedelingen. De wedstrijd tussen Feyenoord en Utrecht begint om 21:00 uur en is live te zien op ESPN 3.

Vermoedelijke opstelling Feyenoord: Bijlow; Geertruida, Trauner, Hancko, Hartman; Wieffer, Timber, Stengs; Paixão, Gimenez, Ivanusec.

Vermoedelijke opstelling FC Utrecht: Barkas; Ter Avest, Flamingo, Viergever, El Karouani; Fraulo, Bozdogan, Jensen; Boussaid, Seuntjens, Ramselaar.

KNVB Beker
Feyenoord
2 - 1
FC Utrecht
Feyenoord - FC Utrecht:

Meer nieuws

Santiago Gimenez daadwerkelijk in beeld in top van de Premier League
40
VZ Kort: Parma keert na drie seizoenen terug in Serie A
77
Manchester United hakt knoop door over toekomst Erik ten Hag
43
Plottwist: Bayern München krijgt derde afwijzing in zoektocht naar trainer
39
Alle genomineerden voor Bronzen Schild in de KKD bekend: FC Dordrecht domineert
10
Malen en Maatsen trekken extra profijt uit Champions League-zege op PSG
9

Meer sportnieuws

From Sergiño, to you | PSV
20 hints ??#voetbal
Het is niet (meer) mogelijk om te reageren op dit document.
Reacties