Om content over online kansspelen volgens wet- en regelgeving te tonen, willen we zeker weten tot welke leeftijdsgroep u behoort.

Door je keuze te maken bevestig je dat je je bewust bent van de risico's van online kansspelen en dat je momenteel niet bent uitgesloten van deelname aan kansspelen bij online kansspelaanbieders.

Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je bent niet oud genoeg om deze content te lezen.

Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je hebt eerder aangegeven deze content niet te willen zien.

Vermoedelijke XI Oranje: Feyenoorders staan voor grote vuurdoop

Laatste update:

Onder de lat lijkt Jasper Cillessen de eerste keuze van Koeman te worden. Justin Bijlow (polsblessure) en Andries Noppert (buikblessure) zijn er deze interlandperiode niet bij, terwijl Verbruggen een van de vijf spelers was die het trainingskamp van Oranje moest verlaten met een virusinfectie. Kjell Scherpen meldde zich daardoor donderdagavond in Parijs om als derde doelman achter Mark Flekken op de bank plaats te nemen.

Achterin staat Lutsharel Geertruida voor een loodzware klus. De Feyenoorder lijkt in de Franse hoofdstad tijdens zijn interlanddebuut de zware opgave te krijgen om Kylian Mbappé te temmen. Jurriën Timber en Virgil van Dijk vormen het centrale duo, terwijl Nathan Aké de linksbackpositie mag invullen. Op het middenveld hoopt Koeman de controle te bewaren met Marten de Roon en Mats Wieffer. Ook laatstgenoemde zou daardoor zijn debuut maken in Oranje. De teruggekeerde Georginio Wijnaldum lijkt als voorste middenvelder aan de wedstrijd te beginnen.

Voorin zijn de opties op de vleugels mager voor Koeman, die tijdens de persconferentie al aangaf dat hij in Steven Berghuis meer een rechtsbuiten dan een middenvelder ziet. De Ajacied zal op de rechtervleugel plaatsnemen naast Memphis Depay. Xavi Simons, die tot dusver pas één interland speelde, lijkt vanaf links aan te treden. Koeman houdt in Parijs in ieder geval vast aan zijn favoriete 4-3-3-formatie, zo liet hij al weten in aanloop naar het duel.

Tegenstander Frankrijk
Bij de Fransen werd Mbappé deze week benoemd tot eerste aanvoerder. De 24-jarige sterspeler vormt volgens L'Équipe een voorhoede met Kingsley Coman en Randal Kolo Muani. Op doel neemt Mike Maignan de taak over van Hugo Lloris, die begin januari als recordinternational zijn voetbalpensioen bij les Bleus aankondigde. De wedstrijd tussen Frankrijk en Nederland begint vrijdagavond om 20.45 uur en is live te zien op NPO 3. Het duel wordt gefloten door de Italiaanse arbiter Maurizio Mariani.

Vermoedelijke opstelling Frankrijk: Maignan; Koundé, Konaté, Upamecano, Theo Hernández; Tchouámeni, Griezmann, Rabiot; Coman, Kolo Muani, Mbappé.

Vermoedelijke opstelling Nederland: Cillessen; Geertruida, Timber, Van Dijk, Aké; De Roon, Wijnaldum, Wieffer; Berghuis, Memphis, Simons.

Wat is jouw favoriete opstelling? Ga naar de Instagram Stories van Voetbalzone en stel je eigen elftal samen.

-

Meer nieuws

Waarom Liverpool Slot verkiest boven Amorim als opvolger van Klopp
1
Advocaat noemt opvallende naam voor opvolging Slot: 'Hij lijkt me zeer geschikt'
12
VZ Team van de Week: liefst 5 spelers van PSV na achtklapper in Friesland
26
Jamie Vardy gidst Leicester City naar kampioenschap in Championship
6
Van der Vaart kan grap over Cillessen niet laten na curieus penaltymoment
20
Van der Gijp acht slechts één Feyenoorder goed genoeg voor Liverpool
18

Meer sportnieuws

Het is niet (meer) mogelijk om te reageren op dit document.
Reacties