Om content over online kansspelen volgens wet- en regelgeving te tonen, willen we zeker weten tot welke leeftijdsgroep u behoort.

Door je keuze te maken bevestig je dat je je bewust bent van de risico's van online kansspelen en dat je momenteel niet bent uitgesloten van deelname aan kansspelen bij online kansspelaanbieders.

Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je bent niet oud genoeg om deze content te lezen.

Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je hebt eerder aangegeven deze content niet te willen zien.

Om content over online kansspelen volgens wet- en regelgeving te tonen, willen we zeker weten tot welke leeftijdsgroep u behoort.

Door je keuze te maken bevestig je dat je je bewust bent van de risico's van online kansspelen en dat je momenteel niet bent uitgesloten van deelname aan kansspelen bij online kansspelaanbieders.

Vermoedelijke XI's CL-finale: twee Oranje-internationals beginnen in de basis

Laatste update:

The Citizens maken zich met een fitte selectie op voor de cruciale wedstrijd van zaterdagavond. City kan geschiedenis schrijven door de eerste Champions League in de clubhistorie te winnen. Guardiola kan daarmee de kroon zetten op een formidabel seizoen, waarin zijn elftal al beslag wist te leggen op de Premier League en de FA Cup. Aké, die vrijwel de gehele maand mei kampte met een spierblessure, lijkt fit genoeg om in Istanbul te starten. De 36-voudig international speelde in de Engelse bekerfinale als invaller slechts een paar minuten mee tegen Manchester United (2-1 winst).

Guardiola was onlangs lovend over de Hagenaar in gesprek met Sky Sports. "Hij is voor ons cruciaal geweest. Tegen spelers als Bukayo Saka of Vinícius Júnior heb je échte verdedigers nodig, verdedigers die duels kunnen winnen. Anders hebben ze op het hoogste niveau maar één actie nodig om je te passeren. Nathan heeft ons die boost gegeven. Zo'n speler hadden we voorheen niet. Dat is dit jaar de grootste stap geweest in onze achterhoede. Echte verdedigers die hun duels in de zestien winnen."

Inter
I Nerazzurri hopen in het nationale stadion van Turkije beslag te leggen op de tweede Champions League-winst in de clubgeschiedenis. Inter deed zeventien keer mee aan het miljardenbal, maar wist de cup met de grote oren slechts eenmaal te winnen (2009/10). De Europacup 1 werd tweemaal gewonnen (1964 en 1965). Inter moet het in Istanbul doen zonder Milan Skriniar, terwijl Henrikh Mkhitaryan nog altijd een twijfelgeval is. Naast Dumfries start voormalig Ajacied André Onana voor de Italiaanse grootmacht. De wedstrijd zal worden gefloten door de Poolse scheidsrechter Szymon Marciniak.

Vermoedelijke opstelling Manchester City: Ederson; Walker, Rúben Dias, Aké; Stones, Rodri; Bernardo Silva, De Bruyne, Gündogan, Grealish; Haaland.

Vermoedelijke opstelling Internazionale: Onana; Darmian, Acerbi, Bastoni; Dumfries, Barella, Brozovic, Hakan Çalhanoglu, Dimarco; Lautaro Martínez, Dzeko.

Champions League
Manchester City
1 - 0
Inter
Manchester City - Internazionale:

Meer nieuws

De EK-selectie van Spanje: dit zijn de spelers die kans maken
7
Slot denkt aan Nederlander als eerste topaankoop bij Liverpool
1
Engeland heeft bar weinig vertrouwen in Slot: 'Hij is een Ten Hag in vermomming'
31
Arne Slot: de trainer die 'sleeping giant' Feyenoord wakker maakte
15
Racistisch gedrag richting Nico Williams smet op belangrijke zege Atlético
2
Chelsea vecht zich knap terug tegen Villa, maar vergeet zichzelf te belonen
9

Meer sportnieuws

Het is niet (meer) mogelijk om te reageren op dit document.
Reacties