Om content over online kansspelen volgens wet- en regelgeving te tonen, willen we zeker weten tot welke leeftijdsgroep u behoort.

Door je keuze te maken bevestig je dat je je bewust bent van de risico's van online kansspelen en dat je momenteel niet bent uitgesloten van deelname aan kansspelen bij online kansspelaanbieders.

Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je bent niet oud genoeg om deze content te lezen.

Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je hebt eerder aangegeven deze content niet te willen zien.

Om content over online kansspelen volgens wet- en regelgeving te tonen, willen we zeker weten tot welke leeftijdsgroep u behoort.

Door je keuze te maken bevestig je dat je je bewust bent van de risico's van online kansspelen en dat je momenteel niet bent uitgesloten van deelname aan kansspelen bij online kansspelaanbieders.

Vermoedelijke XI's PSV en Ajax: John Heitinga hakt belangrijke knoop door

Laatste update:

Van Nistelrooij moet het zondag doen zonder verdedigers Armando Obispo en Mauro Júnior, die beiden kampen met een knieblessure. De Brabander wijzigt zijn elftal met drie namen ten opzichte van het gewonnen uitduel met FC Volendam (2-3) vorige week. Phillipp Mwene keert terug van een blessure en neemt de rechtsbackpositie over van Jordan Teze, terwijl Olivier Boscagli de voorkeur krijgt boven Jarrad Branthwaite in het centrum van de defensie.

Op het middenveld is Érick Gutiérrez maar weer eens het kind van de rekening. De Mexicaan, die regelmatig gepasseerd wordt, moet zijn plaats tegen Ajax afstaan aan Ibrahim Sangaré. Van Nistelrooij kan niet wachten tot de wedstrijd begint, zo zei hij vrijdag tijdens de persconferentie. "Het is een schitterende wedstrijd. Heel Nederland kijkt ernaar uit. Heel Eindhoven leeft ernaartoe." In november was PSV met 1-2 te sterk voor Ajax in de Johan Cruijff Arena.

Ajax
Heitinga moet het in Eindhoven doen zonder Ahmetcan Kaplan (knieblessure), Mohammed Kudus (spierblessure), Devyne Rensch (bovenbeenblessure), Kian Fitz-Jim (enkelblessure) en Edson Álvarez (schorsing). Het Algemeen Dagblad verwacht dat de Alphenaar slechts met één naam wijzigt ten opzichte van het gewonnen thuisduel met FC Emmen (3-1) vorige week. Calvin Bassey is, zoals Heitinga tijdens zijn persconferentie ook aangaf, de vervanger van de geschorste Álvarez.

Heitinga achtte het vrijdag niet nodig geheimzinnig te doen over de vervanger van zijn sleutelspeler. "Gewoon Bassey, ja. Of hij uit de gratie is? Nee, hoor. Alleen de laatste wedstrijden kozen we voor Álvarez. Die is geschorst, dan is het poppetje voor poppetje in dit geval. Calvin is gewoon een heel, heel goede verdediger." De pas net zeventienjarige Jorrel Hato lijkt opnieuw de voorkeur te krijgen boven Youri Baas en Owen Wijndal. Laatstgenoemde lijkt inmiddels de derde linksback te zijn in Amsterdam. Tegen Emmen was Baas namelijk de vervanger van Hato, die twintig minuten voor tijd gewisseld werd. Wijndal speelde in de laatste drie wedstrijden van Ajax geen enkele minuut.

Vermoedelijke opstelling PSV: Benítez; Mwene, Ramalho, Boscagli, Van Aanholt; Sangaré, Til, Veerman; Bakayoko, De Jong, Simons.

Vermoedelijke opstelling Ajax: Rulli; Sánchez, Timber, Bassey, Hato; Grillitsch, Klaassen, Taylor; Berghuis, Tadic, Bergwijn.

Eredivisie
PSV
3 - 0
Ajax
PSV-Ajax:

Meer nieuws

Live meepraten in de Eredivisie: Vitesse - Fortuna Sittard
0
Mikautadze scoort wederom, maar kan Metz niet aan cruciale punten helpen
14
Ajax-leiding wordt gespot in Eredivisie-stadion, maar lijkt voor niets gekomen
21
Inter viert kampioenschap met gemakkelijke zege en dubbelslag Çalhanoglu
5
PEC Zwolle verslaat Heracles Almelo en passeert 'magische grens' van 34 punten
5
AZ kan vierde plek bijna niet meer ontlopen na geflatteerde zege op NEC
19

Meer sportnieuws

Het is niet (meer) mogelijk om te reageren op dit document.
Reacties