Om content over online kansspelen volgens wet- en regelgeving te tonen, willen we zeker weten tot welke leeftijdsgroep u behoort.

Door je keuze te maken bevestig je dat je je bewust bent van de risico's van online kansspelen en dat je momenteel niet bent uitgesloten van deelname aan kansspelen bij online kansspelaanbieders.

Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je bent niet oud genoeg om deze content te lezen.

Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je hebt eerder aangegeven deze content niet te willen zien.

Vernedering leidt tot eerste trainersontslag in de Keuken Kampioen Divisie

Laatste update:

Afgelopen maandagavond verloor Helmond Sport op bezoek bij Jong PSV met 6-0 en dit was voor de directie van de Brabantse club de spreekwoordelijke druppel. Op de clubwebsite valt te lezend dat de spelers en staf dinsdagochtend door de club zijn geïnformeerd. Helmond Sport gaat de komende weken 'in alle rust' op zoek naar een vervanger van Swinnen. De honneurs worden tot die tijd op ad interim basis waargenomen door assistent-trainer Tim Bakens.

Het rommelde sowieso al bij de club. Afgelopen zaterdag liet Swinnen aanvoerder Robin van der Meer buiten de selectie voor het duel met Jong PSV. Hij had zich in een interview kritisch uitgelaten over zijn gebrek aan speeltijd. Daarnaast was er veel ontevredenheid over het feit dat er, ondanks de bedrijvige transferzomer, geen plekje in het linkerrijtje van de Keuken Kampioen Divisie verdiend werd. Nieuwe spelers als Tom Beugelsdijk, Elmo Lieftink en Peter van Ooijen bewezen hun waarde nog niet.

Swinnen nam in februari 2022 het stokje over van de ontslagen Wil Boessen. Vorig seizoen werden de Helmonders laatste in de Keuken Kampioen Divisie. Desondanks tekende Swinnen wel een nieuw contract voor twee extra seizoenen. De resultaten waren dit seizoen echter dusdanig slecht dat de Belg werd ontslagen. Helmond Sport pakte dit seizoen slechts negen punten uit twaalf wedstrijden en bezet de negentiende positie.

Eerste Divisie
Jong PSV
6 - 0
Helmond Sport

Meer nieuws

Voetbalzone is op zoek naar nieuwe stagiairs! (hbo+)
0
Masterclass van Griezmann levert Atlético Madrid een Champions League-ticket op
2
Ten Hag ontvangt dubbele reactie van fans bij speech op Old Trafford
4
Celtic kroont zich voor de 54e keer tot kampioen van Schotland
3
Bayern neemt opzienbarend besluit en heeft trainer voor komend jaar bijna binnen
29
PSG heeft Kylian Mbappé niet nodig om Farioli flinke CL-kater te bezorgen
10

Meer sportnieuws

Het is niet (meer) mogelijk om te reageren op dit document.
Reacties