Om content over online kansspelen volgens wet- en regelgeving te tonen, willen we zeker weten tot welke leeftijdsgroep u behoort.

Door je keuze te maken bevestig je dat je je bewust bent van de risico's van online kansspelen en dat je momenteel niet bent uitgesloten van deelname aan kansspelen bij online kansspelaanbieders.

Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je bent niet oud genoeg om deze content te lezen.

Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je hebt eerder aangegeven deze content niet te willen zien.

Om content over online kansspelen volgens wet- en regelgeving te tonen, willen we zeker weten tot welke leeftijdsgroep u behoort.

Door je keuze te maken bevestig je dat je je bewust bent van de risico's van online kansspelen en dat je momenteel niet bent uitgesloten van deelname aan kansspelen bij online kansspelaanbieders.

Vernietigend schot van Tévez houdt Juventus op kampioenskoers

Laatste update:

Allegri moest nogal wat spelers missen voor de ontmoeting met de Toscaanse bezoekers. Claudio Marchisio, Andrea Pirlo en Paul Pogba waren er bijvoorbeeld alle drie niet bij. Het middenveld werd nu gevormd door Patrice Evra, Arturo Vidal, Simone Padoin en Stefano Sturaro en dat ging heel behoorlijk. De grote man bij de kampioen liep echter voorin: Tévez. De Argentijnse aanvaller, die misschien wel het beste seizoen uit zijn carrière doormaakt, dwong Luigi Sepe al na vier minuten tot een redding. Stephan Lichtsteiner vond Sepe eveneens op zijn weg, kort daarna.

Een paar minuten voor rus werd de wedstrijd opengebroken. De scheidsrechter oordeelde dat Daniele Rugani een terugspeelbal gaf op Sepe, die de bal met zijn handen pakte. Piero Giacomelli gaf Juventus een indirecte vrije trap, net buiten het strafschopgebied. Tévez ging bij de bal staan en joeg die, na een klein tikje van een teamgenoot, snoei- en snoeihard in het dak van het doel. De spelers van Empoli die nog opgesteld stonden voor de lijn, hadden geen schijn van kans op de kanonskogel van El Apache.

Tévez werd even later weer gevaarlijk en onderstreepte zijn vorm van dit seizoen, maar verschalkte Sepe niet weer. In de tweede helft beet Empoli meer van zich af en moest Gianluigi Buffon eraan te pas komen om Riccardo Saponara van scoren af te houden. Ook een lastige kopbal van Manuel Pucciarelli wist de ervaren keeper onschadelijk te maken. Zijn collega aan de overkant bleef ook goed opletten en stond niet toe, dat Empoli meer schade opliep. Allegri bracht Álvaro Morata er nog bij, in de hoop dat de voorsprong zou groeien en de onzekerheid ten einde zou komen.

Dat lukte, zij het heel laat. Eerst werd Vidal nog gevaarlijk met een schot dat langs de verkeerde kant van de paal vloog, maar in de slotminuten maakte invaller Roberto Pereyra er in een rebound (na een schot van Tévez) nog 2-0 van. Empoli had de nederlaag misschien al wel ingecalculeerd en is nu niet in problemen. De voorsprong op de teams die onder de streep staan lijkt wel groot genoeg: elf punten. Juventus kan gaan toeleven naar de tweede ontmoeting met Fiorentina in de halve finale van de Coppa Italia: la Vecchia Signora moet woensdag een 1-2 achterstand goedmaken in Florence.

-
Wordt Carlos Tévez topscorer van de Serie A, denk je?

Meer nieuws

Joseph Oosting gaat live op tv in op contact met Feyenoord
5
Sporting Portugal kan landstitel ruiken na spectaculaire comeback tegen Porto
5
V/d Vaart ziet belangrijkste man bij PSV: 'We onderschatten hoe goed hij is'
4
Van Hanegem ziet aanwinst voor gehele Nederlandse top bij Sparta rondlopen
6
Word lid van onze WhatsApp Channels en mis niets meer van jouw favoriete club!
8
Kenneth Perez waarschuwt Arne Slot: 'Die komt geen lantaarnpaal voorbij'
23

Meer sportnieuws

Het is niet (meer) mogelijk om te reageren op dit document.
Reacties