Om content over online kansspelen volgens wet- en regelgeving te tonen, willen we zeker weten tot welke leeftijdsgroep u behoort.

Door je keuze te maken bevestig je dat je je bewust bent van de risico's van online kansspelen en dat je momenteel niet bent uitgesloten van deelname aan kansspelen bij online kansspelaanbieders.

Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je bent niet oud genoeg om deze content te lezen.

Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je hebt eerder aangegeven deze content niet te willen zien.

Vernietigende Roy Keane zag 'kind' en duo dat niet goed genoeg voor United is

Laatste update:

"Er is simpelweg geen kwaliteit, dus dit resultaat is geen verrassing", begint Keane. "Over twee wedstrijden verlies je met 9-0 (op Old Trafford eindigde het onderlinge duel in 0-5, red.) van Liverpool, je maakt geen enkele goal. Ik ben niet eens meer boos, ik ben meer teleurgesteld over de staat van de club. Als je kijkt naar de clubleiding, de situatie met de manager, het spelersbeleid van de afgelopen jaren: ze zitten zo ver af van wat je bij een topclub wil. Er is geen leiderschap, er zijn geen karakters. Alles brokkelt af, het wordt een hele lange weg terug."

"Er is geen vechtlust, geen vastberadenheid. Dit is een totaal andere club dan het Manchester United waarvoor ik gespeeld heb, toen was er een zekere trots", vervolgt de oud-middenvelder, die tussen 1993 en 2005 voor Manchester United speelde. "Het is geen team. Individueel zijn het goede spelers, als ze er zin in hebben. Maar als het moeilijk wordt... Ze hebben niet de teamspirit die je nodig hebt. Dit Manchester United komt ook talent tekort. Ze zijn niet zo getalenteerd als ze denken."

"Jesse Lingard komt het veld in om Manchester United te redden… Hij had Manchester United twee jaar geleden al moeten verlaten, hij is niet goed genoeg. Rashford speelde als een kind voorin. Oké, hij kreeg niet al teveel ballen. Er waren ook momenten in de eerste helft waarvan je dacht dat hij voor het doel kon komen, maar waarop zijn aanname te slecht was", concludeert Keane. Lingard kwam al na negen minuten binnen de lijnen als vervanger van de geblesseerde Paul Pogba. Rashford maakte de negentig minuten vol in het elftal van interim-manager Ralf Rangnick.

"De passing en het verdedigen van Maguire bij het laatste tegendoelpunt: onacceptabel. Hij is niet goed genoeg voor Manchester United. Er wordt gesproken over een renovatie. Ze moeten spelers halen met kwaliteit, die getalenteerd zijn. Dat Manchester United nu om de vijfde of zesde plaats speelt, is niet te geloven", verzucht Keane. "Manchester United heeft altijd geweldige karakters gehad. Robson, Pallister, Bruce, Ince, Beckham, Giggs: we wonnen niet iedere week, maar we gaven alles voor de club en hoopten dat ons talent ons over de streep zou trekken."

"Dit team heeft geen ziel. Zelfs de interviews na afloop, ook al weet ik dat dit lastig is. Ze praten als robots, er zit geen emotie of trots voor Manchester United in. Wat is de cultuur met de jonge spelers? Wie helpt hen? Ik heb nog nooit gehoord dat zoveel spelers Manchester United willen verlaten. In mijn tijd wilde je niets liever dan voor Manchester United spelen, het was de beste club ter wereld. Er zijn er nu zes of zeven die met hun hoofd al ergens anders zijn. Zelfs de manager en zijn staf zijn al met vakantie", besluit Keane. Manchester United bezet momenteel de zesde plaats in de Premier League, met een achterstand van drie punten op nummer vier Tottenham Hotspur.

-

Meer nieuws

Kraay jr. weet wie Joey Veerman moet opvolgen bij PSV: 'Heel gewaagd, maar...'
7
Ajax gaat op zoek naar een rechtsbuiten: 10 potentiële kandidaten op een rij
38
Van der Meijde: 'Wat een fantastische speler! Die moet Ajax meteen halen'
11
Kieft openbaart kwetsend bericht dat hij van Marco van Basten kreeg
10
'Antony beledigt Ten Hag in groepschat van Man United met drie woorden'
54
Manchester United wordt vernederd en gaat keihard onderuit bij Palace
82

Meer sportnieuws

Het is niet (meer) mogelijk om te reageren op dit document.
Reacties