Om content over online kansspelen volgens wet- en regelgeving te tonen, willen we zeker weten tot welke leeftijdsgroep u behoort.

Door je keuze te maken bevestig je dat je je bewust bent van de risico's van online kansspelen en dat je momenteel niet bent uitgesloten van deelname aan kansspelen bij online kansspelaanbieders.

Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je bent niet oud genoeg om deze content te lezen.

Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je hebt eerder aangegeven deze content niet te willen zien.

Vernietigende woorden voor 'gesloopt' AZ : 'Villa was vijf maten te groot'

Laatste update:

"Tegen een team dat vleugels heeft in de binnenlandse competitie was Villa uiterst efficiënt", schrijft de Daily Mail. "Trainer Unai Emery had een lastige avond verwacht, maar de bezoekers hadden vanaf het begin van de wedstrijd de controle in handen."

"Het ziet er extreem positief uit voor Villa, nadat ze de Alkmaarse ploeg die vorig jaar nog de halve finale van de Conference League wist te bereiken hebben gesloopt", velt de BBC een hard oordeel.

"AZ liet voor rust nog wel een aantal goede kansen liggen, waaronder een voor Vangelis Pavlidis, die doorgebroken was", gaat de omroep verder. De Griekse spits liet echter na zijn poging om doel te krijgen.

"Aston Villa heeft de controle in Groep E overgenomen nadat de ploeg AZ wist te verpletteren in het AFAS Stadion", schrijft lokale krant Birmingham Mail over de wedstrijd. "Villa liet vanaf het begin zijn dominantie zien en wist daardoor al vroeg de score te openen."

Analisten
Ook de analisten in de studio van ESPN trekken harde conclusies na de nederlaag. "Ze waren gewoon veel te goed voor AZ", oordeelt Kees Kwakman. "Je ziet soms nog weleens dat je tegen Engelse ploegen aan voetballen toekomt, maar nu niet. Villa was echt veel te sterk."

De eveneens aanwezige Marciano Vink sluit zich bij Kwakman aan. "Aston Villa kan de Conference League winnen, kijk maar naar West Ham United", refereert de analist aan de winnaar van vorig seizoen. "Villa was gewoon vijf maten te groot voor AZ."

Meer nieuws

Hoe Galatasaray en Fenerbahçe ooit bijna één club werden
5
'Ajax-top negeerde alle scoutingsrapporten in periode onder Sven Mislintat'
5
Jouw club in de nieuwste voetbalkleding van adidas? Ontdek adidas TEAM!
0
Vermoedelijke opstelling Ajax: Steven Berghuis keert terug in de basiself
11
Gewilde Mourinho kan trainerscarrière vervolgen in voor hem nieuwe competitie
2
Voetbalzone is op zoek naar nieuwe stagiairs! (hbo+)
0

Meer sportnieuws

Het is niet (meer) mogelijk om te reageren op dit document.
Reacties