Om content over online kansspelen volgens wet- en regelgeving te tonen, willen we zeker weten tot welke leeftijdsgroep u behoort.

Door je keuze te maken bevestig je dat je je bewust bent van de risico's van online kansspelen en dat je momenteel niet bent uitgesloten van deelname aan kansspelen bij online kansspelaanbieders.

Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je bent niet oud genoeg om deze content te lezen.

Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je hebt eerder aangegeven deze content niet te willen zien.

Veronica Inside hard voor Depay: 'Misselijkmakend, echt misselijkmakend'

Laatste update:

Op de beelden was te zien dat een politieagent naar de Mercedes van de spits van Olympique Lyon toeliep. "Er komt er eentje aan. Hij heeft een beetje een grote bek", beet de agent toe. "Schiet op man, rij eens door", zei de agent. Nadat Depay zei dat hij 'rustig moet doen', vervolgde de agent: "Jij moet rustig doen. Je moet gewoon luisteren." Depay richtte zich daarop tot een camera van RTL Boulevard: "Jullie zien het, hè? Ik word tien keer per dag aangehouden. Je bent gewoon een jaloers mannetje", zei de Oranje-international, voordat hij wegreed.

Derksen zegt maandagavond dat Depay 'ergens niet spoort'. "Ik vind het gedrag van die jongen heel eng. Om tegen zo'n agent, die vijf keer per dag in levensgevaar is voor een vrij matig salaris, te zeggen dat hij jaloers is... Het zegt heel veel over Memphis", stelde de analist. "Hij denkt alleen in geld. Ik denk dat hij niet tien keer per dag aangehouden wordt als hij zich niet verdacht gedraagt. Hij kijkt met dedain neer op zo'n agent."

Van der Gijp denkt dat Depay verwikkeld is in een zoektocht naar zijn eigen identiteit. "Het is een soort zoektocht: wat hoort bij me? De ene keer zijn het de rappers met wie hij omgaat, de andere keer is het onze lieve Heer. Je kunt best tegen zo'n agent zeggen dat je er moe van wordt om constant aangehouden te worden, maar dat denigrerende toontje... Misselijkmakend vind ik dat, echt misselijkmakend."

"Ik denk dat het gedrag van Memphis allemaal onzekerheid is", vult Wim Kieft aan. "Hij wil elke keer op een bepaalde manier laten zie dat hij boven dingen staat. Als je zelf terugziet hoe je steeds in de publiciteit komt, dan hoop je dat zo iemand een beetje zelfreflectie kan tonen." Depay heeft zelf nog niet gereageerd na het incident. De politie van Rotterdam liet weten dat Depay uiteindelijk niet is aangehouden, maar 'dat het waarschijnlijk om een standaardcontrole ging'.

Meer nieuws

Waarom Liverpool Slot verkiest boven Amorim als opvolger van Klopp
1
Advocaat noemt opvallende naam voor opvolging Slot: 'Hij lijkt me zeer geschikt'
13
VZ Team van de Week: liefst 5 spelers van PSV na achtklapper in Friesland
26
Jamie Vardy gidst Leicester City naar kampioenschap in Championship
7
Van der Vaart kan grap over Cillessen niet laten na curieus penaltymoment
20
Van der Gijp acht slechts één Feyenoorder goed genoeg voor Liverpool
19

Meer sportnieuws

Het is niet (meer) mogelijk om te reageren op dit document.
Reacties