Om content over online kansspelen volgens wet- en regelgeving te tonen, willen we zeker weten tot welke leeftijdsgroep u behoort.

Door je keuze te maken bevestig je dat je je bewust bent van de risico's van online kansspelen en dat je momenteel niet bent uitgesloten van deelname aan kansspelen bij online kansspelaanbieders.

Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je bent niet oud genoeg om deze content te lezen.

Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je hebt eerder aangegeven deze content niet te willen zien.

Veronica Inside raadt Ajax transfer aan: 'Hij schiet er moeiteloos vijftien in'

Laatste update:

Klaassen maakte dit weekend indruk door tegen SC Paderborn 07 (1-5 winst) twee doelpunten te maken. Met name de openingstreffer van de wedstrijd was fraai. Na voorbereidend werk van Theodor Gebre Selassi vanaf de rechterkant kopte Klaassen de bal vanaf een meter of twaalf heerlijk in de verste hoek achter Leopold Zingerle. "Die kopbal was mooi, man!", aldus René van der Gijp, terwijl hij de beelden te zien krijgt.

"Je ziet ook in de herhaling dat hij helemaal inhoudt. Prachtig!", aldus de oud-rechtsbuiten, die bijval krijgt van Johan Derksen. "Ja, technisch perfect gekopt, tussen twee van die grote verdedigers van de tegenpartij in." Derksen ziet een terugkeer van Klaassen naar Ajax wel zitten. "Ik vind hem een hele nuttige speler voor Ajax. Die jongen haalt altijd een zeven, die faalt nooit. Zelden ook een negen, maar je kunt altijd op hem rekenen."

Van der Gijp is vooral onder de indruk van het scorend vermogen van Klaassen. "Hij schiet er moeiteloos vijftien in, in de Nederlandse competitie. Moeiteloos." In zijn laatste twee seizoenen in Amsterdam kwam Klaassen tot respectievelijk dertien en veertien Eredivisie-goals, maar hoger dan die aantallen kwam de zestienvoudig Oranje-international nooit. In 2017 werd Klaassen voor 27 miljoen euro verkocht aan Everton, maar zijn avontuur in Engeland werd allesbehalve een succes.

"Hij kwam bij een club terecht, daar zat totaal geen idee achter", vindt Van der Gijp. "Ze haalden Klaassen en een week later haalden ze die Gylfi Sigurdsson, die in principe op zijn plek speelde." Ook Derksen verbaast zich over de aankoop van Sigurdsson nadat Klaassen aangetrokken was, maar had meer verwacht van laatstgenoemde. "Toch vind ik het gek dat hij het daar niet gered heeft." Klaassen kwam slechts tot zestien officiële duels voor Everton en werd na zijn eerste seizoen voor vijftien miljoen euro verkocht aan Werder Bremen. Dit seizoen staat de aanvallende middenvelder op 30 competitieduels en 6 goals voor de Duitse club.

Doet Ajax er goed aan om Davy Klaassen te halen als Donny van de Beek vertrekt?

Meer nieuws

FC Twente presenteert twaalfvoudig international als eerste zomeraanwinst
1
Thomas Tuchel gaat definitief niet verder als trainer van Bayern München
28
Clubtopscorer uit de Eredivisie vertrekt voor 'niet te weigeren bod' naar Azië
7
Robin van Persie verlaat Feyenoord en is hoofdtrainer van sc Heerenveen
41
Duo dat goed is voor 299 Liverpool-wedstrijden neemt net als Klopp afscheid
12
Ronald Koeman negeert smaakmaker: 'Moet eerst een jaartje Eredivisie spelen'
53

Meer sportnieuws

Het is niet (meer) mogelijk om te reageren op dit document.
Reacties