Om content over online kansspelen volgens wet- en regelgeving te tonen, willen we zeker weten tot welke leeftijdsgroep u behoort.

Door je keuze te maken bevestig je dat je je bewust bent van de risico's van online kansspelen en dat je momenteel niet bent uitgesloten van deelname aan kansspelen bij online kansspelaanbieders.

Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je bent niet oud genoeg om deze content te lezen.

Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je hebt eerder aangegeven deze content niet te willen zien.

Verontwaardiging bij Utrecht: 'Hebben onze fans dat dan echt niet door?'

Laatste update:

Na de thuiswedstrijd tegen SC Cambuur (0-0) vonden er rellen plaats rondom het stadion, tijdens het treffen met Ajax (0-2) werd spits Brian Brobbey racistisch bejegend en het uitduel bij Fortuna Sittard (3-4 winst) werd ontsierd door het gooien van een vuurwerkbom naar een eigen speler. Van der Maarel walgt ervan. "Het doet pijn dat dit soort dingen gebeuren", zegt hij tegen het Algemeen Dagblad. "Het raakt me. Ik begrijp het oprecht niet, dat bepaalde supporters blijkbaar niet doorhebben dat ze hun club met dit gedrag keihard duperen."

De verdediger is kwaad op het groepje 'fans' dat Utrecht in een kwaad daglicht zet. Van der Maarel weet echter ook dat het probleem veel groter is. "Onvoorstelbaar is het. Feit is echter ook dat ze het spreekwoordelijke kleine groepje kwaden zijn onder de veel grotere groep goede supporters. Die nuance moeten we wel blijven maken, vind ik. Veel meer dan een FC Utrecht-probleem, is het een maatschappelijk probleem. Mensen zijn boos. En daarvan is het voetbal, en daarmee FC Utrecht, helaas de dupe."

Dit weekend speelt Utrecht tegen Vitesse en kan het met een overwinning het linkerrijtje in gaan. Op dit moment staat de formatie van trainer Henk Fraser nog elfde, met vijf punten uit de eerste vijf wedstrijden. De zege op Fortuna van vorige week was de eerste driepunter voor de Domstedelingen. Van der Maarel speelde in Limburg zijn 351e officiële wedstrijd voor Utrecht en gaat tegen Vitesse dus op voor nummer 352.

Eredivisie
FC Utrecht
1 - 0
Vitesse

Meer nieuws

'Club die Geertruida vorige zomer 'pijn deed' komt nu mogelijk weer bij hem uit'
1
Samir Nasri onthult opvallende uitspraak Marco Reus: 'Hij wil naar de MLS'
0
Lucas Moura kijkt terug op CL-uitschakeling Ajax: 'Hadden een geweldig team'
19
Cody Gakpo en vriendin Noa van der Bij verwelkomen eerste kind
4
Goed nieuws voor Koeman: sleutelspeler van Oranje keert terug op trainingsveld
3
Beschonken Tillman vroegtijdig gesneuveld tijdens PSV-huldiging: 'Hij leeft nog'
17

Meer sportnieuws

Het is niet (meer) mogelijk om te reageren op dit document.
Reacties