Om content over online kansspelen volgens wet- en regelgeving te tonen, willen we zeker weten tot welke leeftijdsgroep u behoort.

Door je keuze te maken bevestig je dat je je bewust bent van de risico's van online kansspelen en dat je momenteel niet bent uitgesloten van deelname aan kansspelen bij online kansspelaanbieders.

Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je bent niet oud genoeg om deze content te lezen.

Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je hebt eerder aangegeven deze content niet te willen zien.

'Verrassende ontwikkeling rondom Van der Wiel door wens van Emery'

Laatste update:

Emery zal spoedig worden voorgesteld als de opvolger van Laurent Blanc en is al druk bezig met zijn selectie voor het komende seizoen. In deze groep was geen plaats voor Van der Wiel, maar nu wordt beweerd dat Emery de vleugelverdediger toch graag wil behouden. De coach zou de leiding van PSG hebben gevraagd om Van der Wiel toch nog een aanbieding te doen.

De 28-jarige Van der Wiel speelde vier seizoenen voor PSG en kwam tot heel wat wedstrijden, maar hij was nooit een onbetwiste basisspeler. Onlangs sprak de vleugelverdediger al met AS Roma, maar de Italianen wilden niet aan de salariseisen van Van der Wiel voldoen. Bij Fenerbahçe is geld een minder groot probleem, maar dat geldt natuurlijk ook voor PSG.

Gregory van der Wiel is gewoon een prima back voor Paris Saint-Germain

Meer nieuws

Ziggo onderbreekt Girona - Barcelona vanwege Dodenherdenking: kijkers woedend
112
Luka Modric neemt opnieuw record over van Real Madrid-legende Ferenc Puskás
5
Yankuba Minteh: binnen twee jaar van zandvlaktes naar uitblinken bij Feyenoord
8
Atlético Madrid dicht bij Champions League-ticket dankzij fraaie goal Riquelme
1
Inter verliest door fout Dumfries voor de tweede keer dit seizoen van Sassuolo
15
De schoonzoon van Earnest Stewart kan het kampioensfeest van PSV verzieken
10

Meer sportnieuws

Het is niet (meer) mogelijk om te reageren op dit document.
Reacties