Om content over online kansspelen volgens wet- en regelgeving te tonen, willen we zeker weten tot welke leeftijdsgroep u behoort.

Door je keuze te maken bevestig je dat je je bewust bent van de risico's van online kansspelen en dat je momenteel niet bent uitgesloten van deelname aan kansspelen bij online kansspelaanbieders.

Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je bent niet oud genoeg om deze content te lezen.

Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je hebt eerder aangegeven deze content niet te willen zien.

Om content over online kansspelen volgens wet- en regelgeving te tonen, willen we zeker weten tot welke leeftijdsgroep u behoort.

Door je keuze te maken bevestig je dat je je bewust bent van de risico's van online kansspelen en dat je momenteel niet bent uitgesloten van deelname aan kansspelen bij online kansspelaanbieders.

Verrassende uitslag in Milaan nekt Anderlecht van Van den Brom

Laatste update:

AC Milan - Zenit Sint-Petersburg 0-1
Allegri opteerde in het laatste groepsduel voor een veredeld B-elftal en moest zijn beslissing met een minieme nederlaag bekopen. In de eerste minuten onsnapte Zenit toen Bruno Alves een duidelijke overtreding op Giampaolo Pazzini in het strafschopgebied maakte. De arbiter liet doorspelen. De eerste kans voor Zenit, tien minuten voor rust, was meteen raak. Na niet goed uitverdedigen aan de kant van Milan schoot Danny het leer achter Christian Abbiati: 0-1. Milan probeerde voor rust op gelijke hoogte te komen, maar pogingen van Bojan Krkic, Mathieu Flamini en Pazzini resulteerden niet in een tegentreffer voor Vyacheslav Malafeev.

Nog geen dertigduizend toeschouwers zagen hoe Milan ook in het tweede bedrijf geen nederlaag kon afwenden. Dat was voor een groot deel aan Malafeev te danken. Na een pass van Kevin-Prince Boateng leek Pazzini voor de 1-1 te zorgen, maar de doelman van Zenit redde spectaculair. In de laatste tien minuten maakte smaakmaker Stephan El Shaarawy zijn opwachting. De clubtopscorer van i Rossoneri liet een goede kans liggen en zodoende ging Milan voor eigen publiek onderuit.

Málaga - Anderlecht 2-2
De eerste helft in La Rosaleda leek doelpuntloos te eindigen, maar het venijn in de slotfase. Anderlecht ging met gemengde gevoelens richting de kleedkamer. Een goal van Behrang Safari werd vlak voor rust afgekeurd omdat Milan Jovanovic buitenspel zou hebben gestaan. Eén minuut later sloeg Málaga toe. Na voorbereidend werk van Sebastian Fernández schoot Duda de bal hard achter Silvio Proto: 1-0. Beide ploegen hadden daarvoor al uitzicht gehad op een doelpunt, maar door goed keeperswerk van Carlos Kameni en Proto kwam het scorebord niet in beweging.

Vijf minuten na de onderbreking kwam Anderlecht op gelijke hoogte. Jovanovic ontving het leer van Dieumerci Mbokani en passeerde Kameni op beheerste wijze; 1-1. Luttele minuten later leek de Servïër voor de 1-2 te zorgen, wederom op aangeven van Mbokani, maar de paal stond een doelpunt in de weg. Roque Santa Cruz trof vlak daarna ook de paal namens Málaga, maar dat was voorbode van de 2-1 voor de Zuid-Spanjaarden. Na een goede combinatie met Diego Buonanotte schoot Duda het leer voor de tweede maal achter Proto: 2-1. In de slotfase zorgde Mbokani voor de 2-2 en het was aan Kameni te danken dat de Congolees in de extra tijd niet ook nog eens voor de 2-3 zorgde.

-
AC Milan noch Málaga wint de Champions League

Meer nieuws

VZ Kort: SC Cambuur laat supporters thuis voor uitduel in Kerkrade
77
VZ Team van de Week: liefst 5 spelers van PSV na achtklapper in Friesland
6
Vertrekt Gimenez bij Feyenoord? Spits brengt bezoek aan Premier League-duel
18
Premier League-clubs komen budgetplafond overeen: dit zijn de details
18
V/d Vaart poogt transfertarget uit Oostings hoofd te praten: 'Niet verstandig'
23
Clubleiding van Inter niet blij met actie Dumfries en denkt na over sanctie
46

Meer sportnieuws

Het is niet (meer) mogelijk om te reageren op dit document.
Reacties