Om content over online kansspelen volgens wet- en regelgeving te tonen, willen we zeker weten tot welke leeftijdsgroep u behoort.

Door je keuze te maken bevestig je dat je je bewust bent van de risico's van online kansspelen en dat je momenteel niet bent uitgesloten van deelname aan kansspelen bij online kansspelaanbieders.

Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je bent niet oud genoeg om deze content te lezen.

Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je hebt eerder aangegeven deze content niet te willen zien.

Verrassende wending rond Koundé: Barcelona bereikt akkoord met Sevilla

Laatste update:

Vrijdagavond leek alles nog in kannen en kruiken voor Chelsea, dat bereid is om 65 miljoen euro over te maken naar Sevilla en een jaarsalaris klaar heeft liggen van negen à tien miljoen euro. De betalingsvoorwaarden zouden dusdanig goed zijn dat Barcelona zich zou hebben teruggetrokken uit de onderhandelingen, maar daar is dus vooralsnog geen sprake van. "Vanmorgen (zaterdag, red.) hebben Barcelona en Sevilla een principeakkoord bereikt over Koundé", aldus Romero op Twitter.

"De deal is voor 99 procent gesloten. Mits zich geen ramp voordoet is de centrale verdediger officieel culer." De berichtgeving van Romero zal met verontwaardiging zijn ontvangen door Chelsea. De Londense club pakte door voor Koundé toen duidelijk werd dat Nathan Aké niet haalbaar was. De stopper van Manchester City stond bovenaan het wensenlijstje, maar zijn club gaf te kennen dat de Nederlander niet te koop was. Chelsea schakelde daarop door en hoopte Koundé snel te presenteren met een bod van 65 miljoen euro.

Koundé was er al niet bij toen Sevilla een reis naar Zuid-Korea ondernam en zal ook ontbreken wanneer de Andalusische ploeg op het vliegtuig naar Lagos stapt. Daar zal een trainingskamp worden belegd met 31 spelers. De verdediger is in afwachting van zijn transfer en wordt door de club voorlopig buiten de groep gelaten. De Fransman volgt een individueel trainingsprogramma. Het akkoord met Barcelona maakt vermoedelijk ook een einde aan de vermeende interesse in Iñigo Martínez, wiens naam in verband werd gebracht met Barça.

Raphinha
Het is niet voor het eerst dat de Catalanen Chelsea lijken af te troeven. Vorige week leek het erop dat Raphinha van Leeds United naar het westen van Londen zou verhuizen. De Braziliaanse vleugelspeler wachtte echter op het verlossende telefoontje uit Catalonië en heeft inmiddels zijn debuut gemaakt en gescoord in de met 6-0 gewonnen oefenwedstrijd tegen Inter Miami. Mocht de deal met Koundé snel beklonken worden dan zal ook hij zich melden in de Verenigde Staten. Barcelona neemt het nog op tegen Real Madrid, Juventus, New York Red Bulls en het Mexicaanse Pumas UNAM.

Waar gaat Jules Koundé zijn carrière vervolgen?

Meer nieuws

Ronald Koeman negeert smaakmaker: 'Moet eerst een jaartje Eredivisie spelen'
0
Quincy Promes onder voorwaarden vrijgelaten in Dubai
15
Alireza Jahanbakhsh had bijna voor een andere topclub dan Feyenoord gespeeld
9
'Laporta overweegt Xavi te ontslaan bij Barça na uitspraken op persconferentie'
33
'Girona wil doorpakken en grote naam presenteren als teamgenoot Daley Blind'
10
VZ Kort: Nederland grijpt naast organisatie WK 2027 voor vrouwen
77

Meer sportnieuws

Het is niet (meer) mogelijk om te reageren op dit document.
Reacties