Om content over online kansspelen volgens wet- en regelgeving te tonen, willen we zeker weten tot welke leeftijdsgroep u behoort.

Door je keuze te maken bevestig je dat je je bewust bent van de risico's van online kansspelen en dat je momenteel niet bent uitgesloten van deelname aan kansspelen bij online kansspelaanbieders.

Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je bent niet oud genoeg om deze content te lezen.

Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je hebt eerder aangegeven deze content niet te willen zien.

Verratti nam rigoureus besluit op advies van Ibrahimovic: 'Een goede raadgever'

Laatste update:

Di Campli zei onder meer dat PSG niet wilde onderhandelen met Verratti, waardoor een vertrek naar Barcelona in de lucht hing. "Ik bevond me in een lastige situatie", aldus de middenvelder in gesprek met L'Équipe. "Iedere morgen sloeg ik de krant open en zag ik quotes staan die ik nooit heb gezegd. Of wat Di Campli had gezegd en waar ik het niet mee eens was. Ik begreep niet wat er gebeurde."

"Het was lastig, omdat hij een soort van vader voor me was", doelt Verratti op zijn besluit om over te stappen naar Mino Raiola. "Ik hoop dat we met het vestrijken van de tijd weer een normale relatie krijgen. Ik kende Raiola omdat hij de zaakwaarnemer van Zlatan Ibrahimovic was. Het enige wat ik tegen Zlatan zei was: 'Ik wil niet dat mensen over mij in de media praten.'"

"Hij heeft ervaring en een goede relatie met clubs en Zlatan heeft hem mij aanbevolen. Iedere keer wanneer ik naar Zlatan luisterde, in het voetbal, maar ook daarbuiten, maakte ik de juiste beslissing. Hij is een goede raadgever", besluit de 23-voudig international, die tot medio 2021 vastligt in de Franse hoofdstad. Tot dusverre kwam Verratti in 211 wedstrijden voor PSG tot 6 doelpunten en 37 assists.

Meer nieuws

Van Hooijdonk en Perez worden het niet eens over positie Frimpong in Oranje
3
Kees Kwakman voorziet 'zeer groot probleem' tijdens finale Conference League
5
Fiorentina schiet zich in minuut 90+1 langs dapper tiental van Club Brugge
3
Olympiacos zorgt voor grote stunt bij Villa en mag hopen op finale in eigen land
15
Bayer Leverkusen kan finale ruiken na dramatische fout van uitgefloten Karsdorp
53
Marseille en Atalanta maken na zeer vermakelijk duel nog volop kans op finale
2

Meer sportnieuws

From Sergiño, to you | PSV
Het is niet (meer) mogelijk om te reageren op dit document.
Reacties