Om content over online kansspelen volgens wet- en regelgeving te tonen, willen we zeker weten tot welke leeftijdsgroep u behoort.

Door je keuze te maken bevestig je dat je je bewust bent van de risico's van online kansspelen en dat je momenteel niet bent uitgesloten van deelname aan kansspelen bij online kansspelaanbieders.

Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je bent niet oud genoeg om deze content te lezen.

Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je hebt eerder aangegeven deze content niet te willen zien.

'Verschil is maar twee punten, maar het niveau is schrikbarend bij Feyenoord'

Laatste update:

Robin van Persie vroeg zich deze week in een interview met FOX Sports af of er ook gesproken zou worden van een 'enorme kloof' tussen Ajax en PSV en de rest van de Eredivisie, als de Eindhovenaren vier punten minder hadden gehad. Hij wees erop dat de verschillen in puntenaantallen in andere Europese competities kleiner zijn. "Dat is resultaatgericht, maar je moet ook naar het spel kijken", reageert Verbeek op dat interview. "Feyenoord staat maar twee punten achter op Ajax, maar het gaat om het niveau waarop ze voetballen."

"En dat is schrikbarend", vervolgt de ex-trainer van Feyenoord. "Er is wat dat betreft een heel groot verschil tussen Ajax en PSV en de rest. Feyenoord kan zeggen wat ze willen en ze halen hun punten, maar het is met hangen en wurgen. Dat is bij PSV en Ajax niet zo. Het is ook leuk om naar te kijken." Frank de Boer is echter wat positiever over Feyenoord en verwacht zondag een spannende wedstrijd tegen Ajax. "Feyenoord is op dit moment misschien nog niet waar ze moeten zijn, maar in mijn ogen kunnen ze alleen nog maar beter worden."

"Ze hebben een goede selectie en spelen geen Europees voetbal, dus ze kunnen het lang volhouden. Ik denk dat Feyenoord nog wel in de buurt gaat komen", aldus De Boer. "Ik denk dat Feyenoord het Ajax echt lastig gaat maken. Iedereen bewierookt Ajax zo, maar als je naar de namen kijkt, heeft Feyenoord een vrij goed team. Ik denk dat ze de drang hebben om te laten zien dat ze niet zo slecht zijn, zeker omdat er wordt geroepen dat het een walkover wordt voor Ajax."

-
Gaat Feyenoord het Ajax inderdaad lastig maken?

Meer nieuws

Van Hooijdonk en Perez worden het niet eens over positie Frimpong in Oranje
7
Kees Kwakman voorziet 'zeer groot probleem' tijdens finale Conference League
5
Fiorentina schiet zich in minuut 90+1 langs dapper tiental van Club Brugge
4
Olympiacos zorgt voor grote stunt bij Villa en mag hopen op finale in eigen land
18
Bayer Leverkusen kan finale ruiken na dramatische fout van uitgefloten Karsdorp
54
Marseille en Atalanta maken na zeer vermakelijk duel nog volop kans op finale
2

Meer sportnieuws

From Sergiño, to you | PSV
Het is niet (meer) mogelijk om te reageren op dit document.
Reacties