Om content over online kansspelen volgens wet- en regelgeving te tonen, willen we zeker weten tot welke leeftijdsgroep u behoort.

Door je keuze te maken bevestig je dat je je bewust bent van de risico's van online kansspelen en dat je momenteel niet bent uitgesloten van deelname aan kansspelen bij online kansspelaanbieders.

Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je bent niet oud genoeg om deze content te lezen.

Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je hebt eerder aangegeven deze content niet te willen zien.

Verslagenheid bij Barcelona: 'Waarschijnlijk de grootste klap in mijn carrière'

Laatste update:

"Dit is mijn meest negatieve ervaring. Vorig seizoen zijn we op een vergelijkbare manier uitgeschakeld. Nu is het avontuur in de Champions League voorbij, wat we natuurlijk niet gedacht hadden na een goed resultaat in de heenwedstrijd. Maar ja, dat is voetbal", zegt Busquets. AS Roma won dankzij doelpunten van Edin Dzeko, Daniele De Rossi en Kostas Manolas met 3-0 van Barcelona, dat vorig seizoen eveneens uitgeschakeld werd door een Italiaanse ploeg.

Meer: Frenkie de Jong zorgt voor uitvoerige discussies: ‘Gullit vindt het niet veel’

Toen wist Juventus over twee wedstrijden met 3-0 te winnen van de Catalanen in de kwartfinale van de Champions League. "Roma heeft ons meegetrokken in hun spel en creëerde veel kansen tegen ons. We wisten niet onze posities te houden en hebben daardoor uiteindelijk verloren. Zij waren het betere team en hadden waarschijnlijk zoiets van: alles of niets", concludeert de middenvelder van Barcelona.

"Dit is waarschijnlijk wel de grootste klap in mijn carrière, ja. Voordat we hier kwamen, waren we uitstekend in vorm. Dit heeft ons werk echter tenietgedaan", vervolgt Busquets. "We moeten nu alles op alles zetten alle andere prijzen te winnen waar we nog voor in de race zijn. Het zou geen slecht seizoen zijn als we erin slagen om die te pakken. Maar het seizoen is wel aangetast door wat hier in Rome gebeurd is."

-
Is Barcelona terecht uitgeschakeld in de Champions League?

Meer nieuws

Ziggo onderbreekt Girona - Barcelona vanwege Dodenherdenking: kijkers woedend
118
Luka Modric neemt opnieuw record over van Real Madrid-legende Ferenc Puskás
5
Yankuba Minteh: binnen twee jaar van zandvlaktes naar uitblinken bij Feyenoord
8
Atlético Madrid dicht bij Champions League-ticket dankzij fraaie goal Riquelme
1
Inter verliest door fout Dumfries voor de tweede keer dit seizoen van Sassuolo
15
De schoonzoon van Earnest Stewart kan het kampioensfeest van PSV verzieken
10

Meer sportnieuws

Het is niet (meer) mogelijk om te reageren op dit document.
Reacties