Om content over online kansspelen volgens wet- en regelgeving te tonen, willen we zeker weten tot welke leeftijdsgroep u behoort.

Door je keuze te maken bevestig je dat je je bewust bent van de risico's van online kansspelen en dat je momenteel niet bent uitgesloten van deelname aan kansspelen bij online kansspelaanbieders.

Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je bent niet oud genoeg om deze content te lezen.

Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je hebt eerder aangegeven deze content niet te willen zien.

Vertessen in de wachtkamer: PSV strijdt met twee clubs om vervanger van de Belg

Laatste update:

Vertessen heeft zijn zinnen gezet op een transfer naar FC Union Berlin. De Duitsers zijn bereid een bedrag van vijf miljoen euro voor hem neer te leggen, een bedrag dat door PSV als voldoende wordt beschouwd.

Toch is een transfer naar de Bundesliga nog geen gelopen race. Technisch directeur Earnest Stewart wil eerst een vervanger in huis hebben, voordat Vertessen verkocht kan worden. Dit leidt tot irritatie bij de de Belg.

Die vervanger wordt mogelijk Pellistri. De aanvaller van Manchester United zit bij de eerste selectie van Erik ten Hag, maar komt amper aan spelen toe en mag op huurbasis vertrekken van zijn club.

Mogelijk wordt PSV Pellistri's tijdelijke werkgever, maar er zijn meer kapers op de kust. Zowel LA Galaxy als Granada hoopt zich deze transferperiode te versterken met de Uruguayaan. "In de komende dagen zullen er gesprekken volgen over de vervolgstappen van Pellistri", schrijft Fabrizio Romano daarover op X.

Sheraldo Becker
Vertessen en Pellistri lijken door hun mogelijke transfers onderdeel te worden van een heuse transfercarrousel. Pellistri moet de opvolger van Vertessen worden bij PSV, terwijl Vertessen op zijn beurt de vervanger van Sheraldo Becker kan worden bij Union Berlin.

De voormalig aanvaller van Ajax, PEC Zwolle en ADO Den Haag staat namelijk aan de vooravond van een transfer naar Real Sociedad. De transfer van Becker naar Spanje zou zich volgens Romano in de afrondende fase bevinden.

Meer nieuws

De 15 namen die Kylian Mbappé kunnen opvolgen bij Paris Saint-Germain
5
VZ Team van de Week: Steven Bergwijn blinkt eindelijk weer uit bij Ajax
25
Nijhuis onthult: 'Ik heb zelf gezorgd voor vrijspraak nadat ik rood uitdeelde'
9
VZ Kort: Jesse Marsch gaat als bondscoach naar het WK 2026
77
Liverpool geeft zege na blunder van Emi Martínez en goal van Gakpo tóch nog weg
25
FC Barcelona maakt geen fout en neemt plek twee over van Girona
14

Meer sportnieuws

Het is niet (meer) mogelijk om te reageren op dit document.
Reacties