Om content over online kansspelen volgens wet- en regelgeving te tonen, willen we zeker weten tot welke leeftijdsgroep u behoort.

Door je keuze te maken bevestig je dat je je bewust bent van de risico's van online kansspelen en dat je momenteel niet bent uitgesloten van deelname aan kansspelen bij online kansspelaanbieders.

Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je bent niet oud genoeg om deze content te lezen.

Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je hebt eerder aangegeven deze content niet te willen zien.

Vertonghen: 'Ik teken hier niet bij en zeg liever niet waarom'

Laatste update:

Gesprekken van zijn zaakwaarnemer Mustapha Nakhli met the Spurs zijn op niets uitgelopen. "Ik teken niet bij. We zijn overeengekomen dat ik dat niet ga doen en ik zeg liever niet waarom. Ik heb nog een contract voor twee seizoenen, ik ben gelukkig bij deze club en ik denk dat ze ook blij met mij zijn. Daar eindigt het", zegt Vertonghen donderdag in gesprek met Sky Sports.

Vertonghen werd in de zomer (weer) gelinkt aan Barcelona, maar tot een transfer kwam het niet. Tottenham wilde daarop het gesprek aangaan over een nieuw, vijfjarig contract tot medio 2019: een verlenging van drie seizoenen, dus. In juli zei de ex-Ajacied nog dat er veel vertrouwen sprak uit de toenadering van Tottenham en dat hij vanzelfsprekend graag bij de club wilde blijven.

Mauricio Pochettino, de nieuwe trainer op White Hart Lane, leek in Vertonghen ook een belangrijke speler te zien voor het seizoen 2014/15. Tegen Sunderland en West Bromwich Albion bleef de centrale verdediger echter ongebruikt op de bank zitten. Woensdagavond deed hij wel weer negentig minuten mee in de Capital One Cup tegen Nottingham Forest. "De selectie is heel groot en je moet hard werken om te mogen spelen. Ik hoop dat ik snel weer in actie zal komen", zegt Vertonghen.

"Ik wil iedere wedstrijd meedoen, doordeweeks en in het weekend. Ik wil erbij zijn in de grootste wedstrijden, daar doe je het voor als voetballer. We hebben op dit moment veel centrale verdedigers en knokken met elkaar om twee plaatsen. Dat is goed en de nieuwe trainer doet het ook goed. Hij verwacht veel en we werken hard."

Denk jij dat Jan Vertonghen zijn contract tot 2016 gewoon uitdient bij Tottenham?

Meer nieuws

Antony, Amrabat en nog acht spelers die moeten vrezen bij Manchester United
13
Van Nistelrooij heeft gesprekken gevoerd om weer aan de slag te gaan als trainer
5
'Europese grootmacht sprak intern over het aanstellen van Louis van Gaal'
9
Oud-speler Gandu (31) doet oproep: 'Enige kans is een niertransplantatie'
1
Verbannen Ajax-talent voedt met foto geruchten over overstap naar Man City
22
'Poolse topclub heeft vizier gericht op clubloze Pascal Jansen'
6

Meer sportnieuws

Het is niet (meer) mogelijk om te reageren op dit document.
Reacties