Om content over online kansspelen volgens wet- en regelgeving te tonen, willen we zeker weten tot welke leeftijdsgroep u behoort.

Door je keuze te maken bevestig je dat je je bewust bent van de risico's van online kansspelen en dat je momenteel niet bent uitgesloten van deelname aan kansspelen bij online kansspelaanbieders.

Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je bent niet oud genoeg om deze content te lezen.

Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je hebt eerder aangegeven deze content niet te willen zien.

Vertonghen neemt afscheid: 'Om meerdere redenen een verdrietige dag'

Laatste update:

"Mijn tijd bij de club komt nu ten einde. Om meerdere redenen een verdrietige dag. Ik zal alle vrienden die ik hier heb gemaakt missen, de mensen die de club runnen, het spelen in het geweldige nieuwe stadion en natuurlijk jullie, de fans", schrijft hij in een kort bericht. "Bedankt voor de jarenlange steun, jullie waren geweldig. We hebben samen enorm veel ongelooflijke herinneringen gecreëerd, maar voor nu is het tijd om afscheid te nemen."

Vertonghen maakte in de zomer van 2012 voor 12,5 miljoen euro de gang van Ajax naar Tottenham en kwam in totaal 315 keer in actie namens de Londense club. Prijzen won de 118-voudig international van België niet met the Spurs, al bereikte hij vorig seizoen met Tottenham wel ten koste van zijn oude club Ajax de finale van de Champions League. Deze eindstrijd ging echter verloren tegen competitiegenoot Liverpool.

Er is in de afgelopen maanden veel geschreven over de toekomst van Vertonghen. De routinier werd geruime tijd in verband gebracht met een terugkeer naar Ajax, maar directeur voetbalzaken Marc Overmars liet eind vorige maand weten hier niet mee bezig te zijn: "Ik heb wel met zijn agent gesproken, maar wij hebben andere keuzes gemaakt." Onlangs werd ook Manchester City naar voren geschoven als gegadigde, terwijl er vanuit Italië interesse zou zijn van AS Roma, Napoli en Internazionale.

Waar denk jij dat Jan Vertonghen volgend seizoen zal spelen?

Meer nieuws

Volendam-captain Mirani gaat door het stof na misplaatste uitspraak over Vitesse
1
Van der Vaart weet nu al wie kampioen wordt van de Eredivisie in 2024/25
13
Europese topclub voerde afgelopen weken gesprekken met management Ten Hag
19
Perez turft bij AZ - Twente het aantal spelers dat meekan bij Feyenoord of PSV
9
Ajax gaat op zoek naar een rechtsbuiten: 10 potentiële kandidaten op een rij
29
Sporting is kampioen van Portugal door onverwachtse uitglijder van Benfica
9

Meer sportnieuws

Het is niet (meer) mogelijk om te reageren op dit document.
Reacties