Om content over online kansspelen volgens wet- en regelgeving te tonen, willen we zeker weten tot welke leeftijdsgroep u behoort.

Door je keuze te maken bevestig je dat je je bewust bent van de risico's van online kansspelen en dat je momenteel niet bent uitgesloten van deelname aan kansspelen bij online kansspelaanbieders.

Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je bent niet oud genoeg om deze content te lezen.

Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je hebt eerder aangegeven deze content niet te willen zien.

Vertonghen schiet Spurs langs Swansea City en naar Engelse top vier

Laatste update:

Swansea City, dat speelde met Dwight Tiendalli en Jonathan de Guzman in het basisteam, acteerde slordig in de openingsfase en dat resulteerde bijna in doelpunten van de thuisploeg. Eerst herstelde spits Michu zich goed toen hij de bal op een gevaarlijke plek had verspeeld, even later had Sung-Yong Ki geluk dat zijn ploeggenoot Chico alert was toen Emmanuel Adebayor wilde afronden. De meeste gevaarlijke momenten in het restant van het eerste bedrijf kwamen op de naam van Tottenham, maar pogingen van Clint Dempsey, Jermain Defoe en Kyle Walker misten kracht of scherpte.

Aan de andere kant probeerde De Guzman het met een afstandschot, kopte Wayne Routledge op doel na een voorzet van Tiendalli en vormde topschutter Michu een continue dreiging. Na de pauze begon het wisselen (De Guzman werd vervangen door Kemy Agustien en Adebayor moest geblesseerd van het veld) en het was Tottenham dat het beste omging met de wisselingen.

Een kwartier voor tijd volleerde Vertonghen zijn ploeg naar de voorsprong: het was zijn eerste Premier League-doelpunt en hij werd de zevende Belg die dit seizoen gescoord heeft op het hoogste Engelse niveau. Dat betekende een verbetering van het record van zes verschillende doelpuntenmakers uit België, in het seizoen 2011/12. Defoe had het karwei even later kunnen afmaken, maar dat deed hij niet. Tottenham liet de drie punten echter niet meer glippen.

Premier League
Tottenham Hotspur
1 - 0
Swansea City
Eindigt Tottenham Hotspur bij de eerste vier?

Meer nieuws

NOS: Ajax zit unaniem op hetzelfde spoor en gaat voor één man
0
Studio Voetbal volledig eensgezind over speler van het jaar in Eredivisie
5
'Het publiek in Nice was al heel snel op het voetbal van Farioli uitgekeken'
14
Paris Saint-Germain verslaat FC Metz, dat ondanks nederlaag juicht
9
Bizot gaat met Stade Brest de Champions League in na helpende hand Farioli
5
Mooi fragment: tranen over wangen bij Radio 1-commentator op slotdag Eredivisie
3

Meer sportnieuws

Het is niet (meer) mogelijk om te reageren op dit document.
Reacties