Om content over online kansspelen volgens wet- en regelgeving te tonen, willen we zeker weten tot welke leeftijdsgroep u behoort.

Door je keuze te maken bevestig je dat je je bewust bent van de risico's van online kansspelen en dat je momenteel niet bent uitgesloten van deelname aan kansspelen bij online kansspelaanbieders.

Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je bent niet oud genoeg om deze content te lezen.

Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je hebt eerder aangegeven deze content niet te willen zien.

Om content over online kansspelen volgens wet- en regelgeving te tonen, willen we zeker weten tot welke leeftijdsgroep u behoort.

Door je keuze te maken bevestig je dat je je bewust bent van de risico's van online kansspelen en dat je momenteel niet bent uitgesloten van deelname aan kansspelen bij online kansspelaanbieders.

Vertonghen viert jubileum België met goal; EK voor Zweden na zeperd utopie

Laatste update:

België - Estland 5-0
Vertonghen wist de ban al binnen vier minuten te breken, nadat Karl Hein, de sluitpost van Estland niet vrijuit ging. De doelman ging onder een hoekschop van Yannick Carrasco door, waarna Vertonghen in een leeg doel kon binnenknikken: 1-0. Bondscoach Domenico Tedesco zag zijn ploeg de marge na ruim een kwartier spelen verdubbelen via Trossard, die na een slalom met een hard schot de linkerbovenhoek vond: 2-0.

België nam vervolgens gas terug, maar wist in het tweede bedrijf de score alsnog verder uit te bouwen dankzij twee treffers kort achter elkaar van Lukaku. De Belgische aanvalsleider zorgde eerst met een lage schuiver voor de 3-0 om hierna met een knap schot uit de draai de 4-0 te maken. Invaller Loïs Openda liet in de slotfase nog na om zichzelf ook op het scorebord te schieten. Dat lukte De Ketelaere, eveneens invaller, met een van richting veranderd puntertje nog wel: 5-0.

Zweden - Oostenrijk 1-3
Zweden wist dat er gewonnen moest worden om de kansen op EK-kwalificatie nog enigszins in leven te houden. Tien minuten na rust kwam de ploeg van bondscoach Janne Andersson echter op achterstand nadat Michael Gregoritsch binnen kon koppen uit een puntgave voorzet van Stefan Posch. De problemen voor Zweden werden direct erna groter.

Oostenrijk profiteerde van slordig balverlies op het middenveld, waarna Marko Arnautovic uiteindelijk van dichtbij voor de 0-2 aantekende. Vanaf de strafschopstip vergrootte de spits de score halverwege het tweede bedrijf tot 0-3. Emil Holm zorgde vlak voor het verstrijken van de reguliere speeltijd nog voor een eretreffer namens de Scandinaviërs door vanaf de rand van de zestien met een geplaatste schuiver af te ronden: 1-3. Oostenrijk blijft in Groep F steken op vijf punten, dat zijn er zeven minder dan de gedeeld koplopers België en Oostenrijk.

Meer nieuws

De EK-selectie van Spanje: dit zijn de spelers die kans maken
7
Slot denkt aan Nederlander als eerste topaankoop bij Liverpool
14
Engeland heeft bar weinig vertrouwen in Slot: 'Hij is een Ten Hag in vermomming'
40
Arne Slot: de trainer die 'sleeping giant' Feyenoord wakker maakte
15
Racistisch gedrag richting Nico Williams smet op belangrijke zege Atlético
2
Chelsea vecht zich knap terug tegen Villa, maar vergeet zichzelf te belonen
9

Meer sportnieuws

Het is niet (meer) mogelijk om te reageren op dit document.
Reacties