Om content over online kansspelen volgens wet- en regelgeving te tonen, willen we zeker weten tot welke leeftijdsgroep u behoort.

Door je keuze te maken bevestig je dat je je bewust bent van de risico's van online kansspelen en dat je momenteel niet bent uitgesloten van deelname aan kansspelen bij online kansspelaanbieders.

Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je bent niet oud genoeg om deze content te lezen.

Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je hebt eerder aangegeven deze content niet te willen zien.

Vertonghen vinkt uitvoerige lijst af en maakt verrassende transfer

Laatste update:

Met de stap naar de topclub uit Lissabon heeft de 33-jarige Vertonghen zijn wensenlijst kunnen afvinken. De 118-voudig international stelde diverse eisen aan zijn nieuwe werkomgeving: het moest een ambitieuze club in Europa zijn, hij wilde Europees voetbal spelen, er moest sprake zijn van een langdurig contract, het moest een prachtige stad zijn en hij wilde een nieuwe taal leren.

AS Roma had belangstelling voor Vertonghen, terwijl ook onder meer Internazionale, Napoli, Valencia, Sevilla en Manchester City aan de stopper werden gelinkt. Ook werd een terugkeer naar Ajax genoemd, maar een hereniging blijft dus uit. De keuze is gevallen op Benfica, dat vorige maand de landstitel misliep. De Portugese topclub moet door de tweede plek in de Liga NOS binnenkort via kwalificatierondes zich plaatsen voor het hoofdtoernooi van de Champions League.

Benfica zet de ambities kracht bij door ook Éverton en Waldschmidt te presenteren. Benfica betaalt circa twintig miljoen euro voor de Braziliaanse aanvaller, die in 2019 topscorer van de Copa América werd. Waldschmidt verkast voor een bedrag van vijftien miljoen euro. Daarnaast zou Benfica ook nog bezig zijn om Edinson Cavani transfervrij in te lijven.

Een goede aanwinst voor Benfica?

Meer nieuws

Hoe Galatasaray en Fenerbahçe ooit bijna één club werden
2
FC Nantes-aanvaller weigert te spelen vanwege anti-homofobie-boodschap op shirt
0
Youth League-winnaar klaar voor het eerste van AZ: 'Er liggen kansen'
10
Vermoedelijke opstelling Ajax: Steven Berghuis keert terug in de basiself
7
Real Madrid bereikt principeakkoord met Modric en nadert deal met ander icoon
12
'Het publiek in Nice was al heel snel op het voetbal van Farioli uitgekeken'
13

Meer sportnieuws

Het is niet (meer) mogelijk om te reageren op dit document.
Reacties