Om content over online kansspelen volgens wet- en regelgeving te tonen, willen we zeker weten tot welke leeftijdsgroep u behoort.

Door je keuze te maken bevestig je dat je je bewust bent van de risico's van online kansspelen en dat je momenteel niet bent uitgesloten van deelname aan kansspelen bij online kansspelaanbieders.

Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je bent niet oud genoeg om deze content te lezen.

Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je hebt eerder aangegeven deze content niet te willen zien.
Schrijf een reactie...

Johan Derksen verbaast zich over trainingsoefening Nederlands elftal: 'Doe dat op een kleuterschool!'

Laatste update:

Verslaggeefster Noa Vahle toonde zaterdagavond in Vandaag Inside Oranje beelden van de afsluitende training van Nederland. "We mogen als media maar een kwartiertje van de training zien en er was een oefening, toen dacht ik: die moet ik even aan de mannen laten zien", zei Vahle vanuit Hamburg, waar Oranje zondagmiddag in actie komt.

"Ze gingen namelijk tikkertje spelen, Joey Veerman was overigens steeds de klos. Ik hoor jullie denken: waarom zou je in godsnaam tikkertje gaan spelen op een training een dag voor de wedstrijd tegen Polen? "

"Dat komt uit de hoed van René Wormhoudt, de conditietrainer van Oranje", legde Vahle uit. "Die heeft een model ontwikkeld, het Athletic Skills Model, en dat gaat erover dat je het atletisch vermogen van een voetballer kan ontwikkelen door bijvoorbeeld dit soort oefeningen te doen. Dit zit er bij Oranje dus weleens bij. De sfeer zit er goed in, denk ik."

Derksen keek met grote verbazing naar de beelden. "Misschien kan hij het eens proberen bij een kleuterschool, daar zullen ze het best leuk kunnen vinden. Ik vind dit zo'n onzin, om volwassen profs dit soort oefeningen te laten doen…"

Voormalig langebaanschaatser Ben van der Burg, die ook aanwezig was in de uitzending, zag het nut er echter wel van in. "Johan, jij weet ook. Je moet op heel veel trainingen hetzelfde doen en dit geeft weer een nieuwe prikkel. Tikkertje is natuurlijk kinderachtig, maar het is wel een nieuwe prikkel voor je lichaam."

Beelden van het spel tikkertje, waarbij Dumfries 'veilig' naast De Ligt aansloot en Veerman vervolgens De Vrij probeerde te tikken.

Altijd op de hoogte blijven van het belangrijkste voetbalnieuws? Word nu lid van het Voetbalzone WhatsApp-kanaal!

Meer nieuws

Nederlands liedje is absolute EK-hit in het buitenland: plek 1 in Duitse top 50
0
VZ Kort: Espanyol keert na een jaar afwezigheid terug in LaLiga
77
In de wandelgangen: Geertruida kan Feyenoord ook verlaten voor de Premier League
7
Live meepraten op het EK: Schotland - Hongarije
4
Live meepraten op het EK: Zwitserland - Duitsland
21
Vraag van Noa Vahle zorgt voor opschudding op persco Oranje: 'Lach je me uit?'
19

Meer sportnieuws

Reacties