Om content over online kansspelen volgens wet- en regelgeving te tonen, willen we zeker weten tot welke leeftijdsgroep u behoort.

Door je keuze te maken bevestig je dat je je bewust bent van de risico's van online kansspelen en dat je momenteel niet bent uitgesloten van deelname aan kansspelen bij online kansspelaanbieders.

Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je bent niet oud genoeg om deze content te lezen.

Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je hebt eerder aangegeven deze content niet te willen zien.

Vermoedelijke opstelling Feyenoord: Stengs en Gimenez aan de aftrap

Laatste update:

Na de bekerwinst op NEC (1-0) hadden diverse Feyenoorders last van pijntjes. Zo moest Igor Paixão de wedstrijd tegen Go Ahead Eagles laten schieten wegens hamstringklachten en kwam ook Stengs niet ongeschonden uit de bekerfinale. De nummer 10 van Feyenoord was niet geheel fit en deed in Deventer uiteindelijk de gehele tweede helft mee.

Justin Bijlow is de aangewezen nummer één onder de lat bij Feyenoord. De Oranje-international krijgt andermaal de voorkeur boven Timon Wellenreuther en hoopt zich in de laatste wedstrijden van het seizoen te tonen aan bondscoach Ronald Koeman. Gernot Trauner moest deze week een training laten schieten, maar was verder aanwezig en vormt het hart van de defensie met Thomas Beelen. Lutsharel Geertruida (rechts) en Dávid Hancko (links) zijn de backs.

De terugkeer van Stengs op het middenveld gaat ten koste van Antoni Milambo. Ramiz Zerrouki is andermaal de aangewezen persoon om de geblesseerde Mats Wieffer te vervangen en vormt met Quinten Timber het blok achter Stengs. Gimenez, die tegen Go Ahead nog afhaakte in de warming-up, is weer fit en staat in de punt van de aanval. Luka Ivanusec blonk uit in Deventer en lijkt te mogen staan. Yankuba Minteh start op rechts.

Feyenoord moet het naast Wieffer ook stellen zonder Quilindschy Hartman en Gjivai Zechiël. De door Liverpool begeerde Slot bereikt uitgerekend tegen zijn oude liefde PEC de mijlpaal van honderd Eredivisie-wedstrijden als trainer van Feyenoord. De teller stokt hoogstwaarschijnlijk op 102.

PEC Zwolle


PEC-trainer Johnny Jansen moet het in De Kuip stellen zonder smaakmaker Younes Namli. De Deen is net als centrumverdediger Thomas Lam geschorst. Davy van den Berg en Zico Buurmester keren daarentegen terug in de wedstrijdselectie. "En Samir Lagsir en Kaj de Rooij trainen mee. Zo wordt de groep langzamerhand weer wat groter", aldus een positieve Jansen tegenover RTV Oost.

Vermoedelijke opstelling Feyenoord: Bijlow; Geertruida, Trauner, Beelen, Hancko; Zerrouki, Stengs, Timber; Minteh, Gimenez, Ivanusec.

Vermoedelijke opstelling PEC Zwolle: Schendelaar; Van Polen, Kersten, MacNulty, Van der Haar; El Azzouzi, Krastev; Reijnders, Velanas, Van der Water; Thy.

Altijd op de hoogte blijven van het belangrijkste Feyenoord-nieuws? Word nu lid van het Feyenoord Zone WhatsApp-kanaal!

Bekijk Feyenoord - PEC Zwolle live op ESPN via Ziggo!

Feyenoord - PEC Zwolle:

Meer nieuws

Dorstige Dortmund-fans vallen met hun neus in de boter na briefje van Marco Reus
0
Besiktas kent ondanks late goal slechte generale voor finale tegen Trabzonspor
3
Atalanta heeft Champions League-ticket 4 dagen voor Europa League-finale binnen
7
Live meepraten in de Serie A: Torino - AC Milan
0
Live meepraten in de Keuken Kampioen Play-Offs: ADO Den Haag - De Graafschap
5
FC Emmen verrast met zege op FC Dordrecht en speelt halve finale tegen NAC Breda
33

Meer sportnieuws

Het is niet (meer) mogelijk om te reageren op dit document.
Reacties