Om content over online kansspelen volgens wet- en regelgeving te tonen, willen we zeker weten tot welke leeftijdsgroep u behoort.

Door je keuze te maken bevestig je dat je je bewust bent van de risico's van online kansspelen en dat je momenteel niet bent uitgesloten van deelname aan kansspelen bij online kansspelaanbieders.

Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je bent niet oud genoeg om deze content te lezen.

Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je hebt eerder aangegeven deze content niet te willen zien.

Vertrek bij FC Groningen is aanstaande: 'Ze zullen me willen verkopen'

Laatste update:

"Als ik eerlijk ben, wil ik graag een stap maken", zegt de Bosniër tegen het Dagblad van het Noorden. "De club en ik hebben ook niet onderhandeld over een nieuw contract. Ik denk dat we allebei weten waar we aan toe zijn. Groningen zal me willen verkopen, nu het nog kan, omdat ze in mij geïnvesteerd hebben. Daarom ben ik waarschijnlijk weg in de zomer."

Het verhaal dat AZ concrete belangstelling heeft gehad voor Memisevic, doet hij af als 'miscommunicatie': "Daarom zeg ik nu zo weinig mogelijk over interesse van andere clubs (…) Maar ik denk niet dat ik in Nederland blijf. Het wordt waarschijnlijk de Bundesliga. Zoveel kan ik wel zeggen", besluit de tweevoudig international.

Memisevic, wiens contract door een eenzijdige optie nog wel met een jaar verlengd kan worden, speelde voor Sloboda Tuzla, Teleoptik Zemun, FK Bezanija en Radnik Bijeljina alvorens hij in het Noordlease Stadion terechtkwam. Hij speelde tot dusverre 55 wedstrijden voor FC Groningen en daarin was hij goed voor één assist.

Is Samir Memisevic goed genoeg voor de Nederlandse top, denk je?

Meer nieuws

Van Hooijdonk en Perez worden het niet eens over positie Frimpong in Oranje
7
Kees Kwakman voorziet 'zeer groot probleem' tijdens finale Conference League
5
Fiorentina schiet zich in minuut 90+1 langs dapper tiental van Club Brugge
4
Olympiacos zorgt voor grote stunt bij Villa en mag hopen op finale in eigen land
18
Bayer Leverkusen kan finale ruiken na dramatische fout van uitgefloten Karsdorp
54
Marseille en Atalanta maken na zeer vermakelijk duel nog volop kans op finale
2

Meer sportnieuws

From Sergiño, to you | PSV
Het is niet (meer) mogelijk om te reageren op dit document.
Reacties