Om content over online kansspelen volgens wet- en regelgeving te tonen, willen we zeker weten tot welke leeftijdsgroep u behoort.

Door je keuze te maken bevestig je dat je je bewust bent van de risico's van online kansspelen en dat je momenteel niet bent uitgesloten van deelname aan kansspelen bij online kansspelaanbieders.

Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je bent niet oud genoeg om deze content te lezen.

Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je hebt eerder aangegeven deze content niet te willen zien.

Vertrek bij Feyenoord niet ondenkbaar: 'Ik zoek 34 wedstrijden in een jaar'

Laatste update:

"Ik sta nu op het punt dat ik mijn toekomst moet bepalen", laat Wehrmann in duidelijke bewoordingen weten aan Voetbal International. "'In Zwitserland (bij FC Luzern, red.) heb ik gemerkt dat ik me nog steeds ontwikkel en dat ik nog veel kan leren. Daarvoor is het echter wel belangrijk dat ik veel blijf spelen. Ik ben op zoek naar 34 wedstrijden in een jaar en het is maar de vraag of dat bij Feyenoord realistisch is", aldus de openhartige middenvelder, die de afgelopen maanden op huurbasis in de Zwitserse competitie actief was.

Wehrmann wil daarmee overigens niet aangeven dat hij Feyenoord per se op korte termijn wil verlaten. "Spelen voor die club is altijd mijn droom geweest, maar ik wil gewoon het hoogst haalbare voor mijn carrière. Ik heb nu ook gezien hoe mooi het is om een prijs te winnen en dat wil ik ieder jaar wel doen. Of dat realistisch is, dat moet blijken. Maar het is in ieder geval het streven." Wehrmann kwam tot dusver tot negen wedstrijden in de hoofdmacht van Feyenoord.

Er is volgens Voetbal International buitenlandse belangstelling voor Wehrmann, die heeft genoten van zijn kortstondige periode bij bekerwinnaar Luzern. "Ik heb op het veld gemerkt dat ik me ontzettend heb ontwikkeld, gewoon dankzij de speelminuten die ik heb kunnen maken. Je maakt fysiek stappen en je leert veel van een ander type voetbal dat gespeeld wordt in Zwitserland. De trainer wilde mij hebben om wat meer voetbal te brengen en ik ben blij dat ik daar een goede bijdrage aan heb kunnen leveren", aldus de bij Feyenoord teruggekeerde middenvelder.

Zie jij Jordy Wehrmann definitief doorbreken bij Feyenoord?

Meer nieuws

'Ik weet dat Christian Eriksen nog steeds een fijn gevoel heeft bij Ajax'
3
Luciano Spalletti betrekt 4 legendes om EK-titel met Italië te prolongeren
1
Arsenal wil voorhoede versterken en denkt aan verkopen van man van 50 miljoen
16
VZ Kort: Ajax en Liverpool halen recordbedrag op met benefietwedstrijd
77
Sterkhouder Manchester United twijfelt openlijk over langer verblijf bij de club
13
'Atlético Madrid is bereid Oblak te verkopen en mikt pijlen op jongere keeper'
18

Meer sportnieuws

Het is niet (meer) mogelijk om te reageren op dit document.
Reacties