Om content over online kansspelen volgens wet- en regelgeving te tonen, willen we zeker weten tot welke leeftijdsgroep u behoort.

Door je keuze te maken bevestig je dat je je bewust bent van de risico's van online kansspelen en dat je momenteel niet bent uitgesloten van deelname aan kansspelen bij online kansspelaanbieders.

Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je bent niet oud genoeg om deze content te lezen.

Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je hebt eerder aangegeven deze content niet te willen zien.

Vertrek Conte kondigde zich al aan: 'In mei was hij al uitgeput'

Laatste update:

Het moment waarop Conte zijn besluit bekendmaakte was desondanks opmerkelijk. Juventus was net begonnen aan de voorbereidingen op het nieuwe seizoen en deed dat nog met de succescoach aan het roer. Na twee dagen besloot hij echter zijn contract alsnog in te leveren. "Het had niks van doen met onenigheid met het bestuur", beweert Nedved. "In mei hebben we hem nog kunnen overtuigen om zijn beslissing uit te stellen tot na de vakantie."

Bij zijn terugkeer bleek Conte dus niet van gedachten veranderd, al kwam zijn besluit dus op een vreemd moment. "Maar wat de media er nu van maken, klopt niet. Hij was simpelweg uitgeput. Dat was wel enigszins verrassend, ook al gaf hij aan het einde van vorig seizoen al aan dat hij aan zijn limiet zat", besluit Nedved. Juventus stelde binnen 24 uur na het vertrek van Conte de in januari bij AC Milan ontslagen Massimiliano Allegri aan als opvolger.

Massimiliano Allegri is net zo'n goede coach als Antonio Conte

Meer nieuws

Waarom Liverpool Slot verkiest boven Amorim als opvolger van Klopp
1
Advocaat noemt opvallende naam voor opvolging Slot: 'Hij lijkt me zeer geschikt'
12
VZ Team van de Week: liefst 5 spelers van PSV na achtklapper in Friesland
26
Jamie Vardy gidst Leicester City naar kampioenschap in Championship
6
Van der Vaart kan grap over Cillessen niet laten na curieus penaltymoment
20
Van der Gijp acht slechts één Feyenoorder goed genoeg voor Liverpool
18

Meer sportnieuws

Het is niet (meer) mogelijk om te reageren op dit document.
Reacties