Om content over online kansspelen volgens wet- en regelgeving te tonen, willen we zeker weten tot welke leeftijdsgroep u behoort.

Door je keuze te maken bevestig je dat je je bewust bent van de risico's van online kansspelen en dat je momenteel niet bent uitgesloten van deelname aan kansspelen bij online kansspelaanbieders.

Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je bent niet oud genoeg om deze content te lezen.

Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je hebt eerder aangegeven deze content niet te willen zien.

Vertrek gewilde Feyenoorder dreigt: 'Hij is positief over mogelijke transfer'

Laatste update:

De vader vertelt dat men in gesprek is met Besiktas aangaande het toptalent. "Orkun is positief over een mogelijke transfer naar Besiktas. Met Fenerbahçe hebben we geen enkel contact gehad. De gesprekken met Besiktas zijn gaande. Orkun is fan van Besiktas, net als de hele familie. Hij is vanaf kleins af aan fan van Besiktas."

Voorlopig is er nog geen overeenkomst tussen Feyenoord en Besiktas. "Het belangrijkste is dat beide clubs eerst een akkoord bereiken en dat het project van Besiktas duidelijk is voor Orkun. Ik hoop dat er een oplossing wordt gevonden", aldus de vader. De middenvelder werd onlangs door de Daily Mail nog gelinkt met Paris Saint-Germain, Arsenal, Chelsea en Tottenham Hotspur.

Vader Halis laat woensdagmiddag in een reactie aan FR12 weten dat zijn uitspraken tegenover Haber1903 over de jeugdspeler van Feyenoord uit zijn verband zijn gerukt. Kökcü zou helemaal niet bezig zijn met een overstap, bijvoorbeeld naar het geïnteresseerde Besiktas. "Orkun is alleen maar bezig met Feyenoord", zo klinkt het.

Verwacht jij dat Orkun Kökçü Feyenoord in de winter of zomer gaat verlaten?

Meer nieuws

Broers Van de Kerkhof hopen op vertrek PSV'er: 'Kunstgebit mee en wegwezen!'
6
Driessen noemt mogelijke opvolger Slot: 'Te Kloese was gecharmeerd van hem'
4
'De Telegraaf heeft keurig verzoek ingediend bij Ajax voor een gesprek, maar...'
11
Feyenoord moet straf uitzitten tijdens de afscheidswedstrijd van Slot in De Kuip
25
Romano weet het zeker: transfer van Arne Slot naar Liverpool is rond
13
'Dick Schreuder op poleposition voor nieuwe trainer van Feyenoord'
78

Meer sportnieuws

Het is niet (meer) mogelijk om te reageren op dit document.
Reacties