Om content over online kansspelen volgens wet- en regelgeving te tonen, willen we zeker weten tot welke leeftijdsgroep u behoort.

Door je keuze te maken bevestig je dat je je bewust bent van de risico's van online kansspelen en dat je momenteel niet bent uitgesloten van deelname aan kansspelen bij online kansspelaanbieders.

Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je bent niet oud genoeg om deze content te lezen.

Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je hebt eerder aangegeven deze content niet te willen zien.

Vertrek overbodige Sana onzeker: 'Logisch wat Ajax wil, maar lastig'

Laatste update:

De 25-jarige buitenspeler, die tweemaal voor het Zweeds elftal uitkwam, staat volgens zaakwaarnemer Scott Calderwood in de belangstelling van een zestal club, al is de interesse nog niet concreet. "Het gaat om vier clubs uit de Eredivisie, een Engelse club en een club uit het Midden-Oosten", vertelt Calderwood aan Ajax Showtime. "Die laatste club wordt pas een optie als al het andere niet doorgaat."

Dat Ajax niet van plan is om Sana voor niets te laten gaan zou een vertrek in de weg kunnen staan. Calderwood geeft aan dat de aanvaller een half jaar geleden nog te horen heeft gekregen dat hij transfervrij weg zou mogen. "Maar nu vraagt Ajax toch een paar ton. Aangezien het contract van Sana nog doorloopt, vind ik het ook wel begrijpelijk dat Ajax nog een transfersom wil. Dat maakt het echter wel lastig voor de geïnteresseerde clubs."

Denk je dat Tobias Sana snel een nieuwe club vindt?

Meer nieuws

Besiktas zet Europese ambities kracht bij dankzij treffer in minuut 97
5
Stem op de Gouden Schilden 2023/24 en win een geheel verzorgde trip naar Wembley
0
Feyenoorder ben je voor de lol: hoe Arne Slot het plezier terugbracht
22
Thijs Dallinga tekent met fraaie kopbal voor competitietreffer nummer dertien
0
HSV verpest promotiefeest van aartsrivaal St. Pauli door goal in minuut 85
12
Kassa Feyenoord en PSV rinkelt: alles wat je moet weten van het nieuwe CL-format
23

Meer sportnieuws

Het is niet (meer) mogelijk om te reageren op dit document.
Reacties