Om content over online kansspelen volgens wet- en regelgeving te tonen, willen we zeker weten tot welke leeftijdsgroep u behoort.

Door je keuze te maken bevestig je dat je je bewust bent van de risico's van online kansspelen en dat je momenteel niet bent uitgesloten van deelname aan kansspelen bij online kansspelaanbieders.

Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je bent niet oud genoeg om deze content te lezen.

Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je hebt eerder aangegeven deze content niet te willen zien.

Vertrek uit De Kuip lijkt utopie: 'Ik zie het niet meer gebeuren'

Laatste update:

"Feyenoord houdt vast aan de vraagprijs. Dat is hun goed recht", aldus Burleson aan FOX Sports. Feyenoord vraagt naar schatting zo'n 700.000 euro voor de 23-jarige Te Vrede. Die deed het in de eerste weken van het seizoen erg goed, met zes doelpunten in acht wedstrijden in de Eredivisie, Champions League-voorronde en Europa League-voorronde.

Later leverde Te Vrede nog een bijdrage als invaller tegen Go Ahead Eagles en FC Groningen, maar een basisplaats zat er niet meer voor hem in. Burleson gelooft niet dat hij nog iets zal doen voor de bankzitter. "Ik zie het niet meer gebeuren. Al moet je nooit 'nooit' zeggen op zo'n laatste transferdag. Mitchell wil graag aan voetballen toekomen en dat is nu niet het geval. Maar het is uiteraard geen straf om bij Feyenoord te blijven."

Feyenoord doet er goed aan, Mitchell te Vrede er bij te houden

Meer nieuws

Zorg minder voor Feyenoord: Roma lijkt uitgesloten van Champions League-deelname
13
Sleutelspeler is bezig aan laatste weken bij Twente: 'De club wil mij verkopen'
3
Beerschot maakt definitief besluit over toekomst van Dirk Kuijt bij de club
4
'Bizar gerucht: FC Barcelona laat oog vallen op Eredivisie-degradant'
12
Plaats voor onder anderen Kaplan en Kökçü in EK-voorselectie Turkije
27
Oosterwolde door gelekte kleedkamerbeelden opnieuw hoofdrolspeler in Turkse rel
18

Meer sportnieuws

Het is niet (meer) mogelijk om te reageren op dit document.
Reacties