Om content over online kansspelen volgens wet- en regelgeving te tonen, willen we zeker weten tot welke leeftijdsgroep u behoort.

Door je keuze te maken bevestig je dat je je bewust bent van de risico's van online kansspelen en dat je momenteel niet bent uitgesloten van deelname aan kansspelen bij online kansspelaanbieders.

Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je bent niet oud genoeg om deze content te lezen.

Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je hebt eerder aangegeven deze content niet te willen zien.

Vertrek van Boulahrouz wordt betreurd: 'Ik heb veel van hem geleerd'

Laatste update:

Sven van Beek vindt dat jammer, vertelt hij aan Metro: "Ik heb veel van Bouhlarouz geleerd. Vooral om meedogenloos te zijn in de duels. Dan ben ik van mezelf al, maar op sommige momenten moet je nóg feller zijn. Daar heeft hij me goed bij geholpen. Ik vind het jammer dat hij weggaat", aldus Van Beek.

Boulahrouz werd in de zomer gehaald als concurrent voor Van Beek, maar laatstgenoemde doet het zo goed, dat de Kannibaal nauwelijks als centrumverdediger in actie kwam. De wedstrijden die de 33-jarige Boulahrouz speelde, waren voornamelijk als rechtsback. Hij speelde tot dusver elf competitieduels voor Feyenoord, waarvan acht als basisspeler. Vorige maand deed hij voor het laatst negentig minuten mee, uit bij FC Dordrecht.

Het is nog niet bekend waar Boulahrouz na dit seizoen heen zal gaan; de toekomst van de twintigjarige Van Beek ligt in ieder geval bij Feyenoord. "Dat is wel de bedoeling ja. Ik heb echt stappen gezet dit seizoen en wil die stijgende lijn volgend jaar doortrekken", zegt de jongeling.

Feyenoord had Khalid Boulahrouz gewoon een nieuw contract moeten geven

Meer nieuws

Verweij raadt Ajax en Feyenoord aan toe te slaan: 'Hij kan een sensatie worden'
0
Broers Van de Kerkhof hopen op vertrek PSV'er: 'Kunstgebit mee en wegwezen!'
6
Driessen noemt mogelijke opvolger Slot: 'Te Kloese was gecharmeerd van hem'
7
'De Telegraaf heeft keurig verzoek ingediend bij Ajax voor een gesprek, maar...'
11
Feyenoord moet straf uitzitten tijdens de afscheidswedstrijd van Slot in De Kuip
26
Romano weet het zeker: transfer van Arne Slot naar Liverpool is rond
13

Meer sportnieuws

Het is niet (meer) mogelijk om te reageren op dit document.
Reacties