Om content over online kansspelen volgens wet- en regelgeving te tonen, willen we zeker weten tot welke leeftijdsgroep u behoort.

Door je keuze te maken bevestig je dat je je bewust bent van de risico's van online kansspelen en dat je momenteel niet bent uitgesloten van deelname aan kansspelen bij online kansspelaanbieders.

Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je bent niet oud genoeg om deze content te lezen.

Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je hebt eerder aangegeven deze content niet te willen zien.

Vertrek van Sergiño Dest bij Barcelona ondanks interesse niet aan de orde

Laatste update:

Wel is Bayern München nog altijd geïnteresseerd in Dest, zo weet Voetbalzone. De Duitse topclub was al nadrukkelijk in de markt voor de vijftienvoudig Amerikaans international in de zomer van 2020, toen Dest nog speler van Ajax was. Hij verkoos destijds een overstap naar Barcelona boven Bayern, maar der Rekordmeister is altijd geïnteresseerd gebleven. De naam van Dest werd ook afgelopen zomer al in verband gebracht met de Duitse topclub.

Het is voorlopig echter niet de bedoeling dat Dest Barcelona gaat verlaten, daar er vanuit de clubleiding nog altijd veel vertrouwen bestaat. De Catalanen telden anderhalf jaar geleden 21 miljoen euro neer om hem los te weken bij Ajax en zijn contract in het Camp Nou loopt voorlopig nog door tot medio 2025. Dest heeft tot dusver 57 wedstrijden voor Barcelona achter zijn naam staan, waarin hij goed was voor 3 doelpunten en 4 assists. De afgelopen twee maanden kampt Dest echter met blessures: eerst stond hij twee weken aan de kant met rugproblemen, terwijl hij nu aan de kant staat met daaruit voortvloeiende klachten.

Door die klachten ontbrak Dest ook tijdens de uitwedstrijd van Barcelona tegen Sevilla van dinsdagavond. Zoals het er nu naar uitziet, is Dest na de winterstop echter weer fit om een plek in het elftal van trainer Xavi te verdienen. Xavi gebruikte eerder centrumverdedigers Ronald Araújo en Éric García als rechtsback, maar de oefenmeester krijgt in januari meer opties op die positie. Naast dat Dest dan weer fit zal zijn, is de in november gearriveerde Dani Alves dan speelgerechtigd.

Feit is wel dat Barcelona in januari spelers moet verkopen en dus iedere aanbieding die binnenkomt zal overwegen. Ferran Torres is volgens verschillende Spaanse media hard op weg naar Catalonië, voor een vaste transfersom van 55 miljoen euro. Barcelona zal wel, waarschijnlijk via het verkopen of verhuren van spelers, ruimte moeten maken in de salarishuishouding. Pas dan krijgt men van LaLiga groen licht om Ferran definitief aan de selectie toe te voegen.

Meer nieuws

Theo Janssen over linksbackpositie Nederlands elftal: 'Dat is geen optie'
20
SC Heerenveen slaat toe en plukt groot talent weg uit de Keuken Kampioen Divisie
2
Duitse media zijn eensgezind over spel van Matthijs de Ligt tegen Real Madrid
31
Bayer Leverkusen schrijft historie dankzij goal in minuut 97 en bereikt finale
49
Olympiacos verslaat Aston Villa opnieuw en wacht verhitte finale in Athene
14
Atalanta schrijft historie en bereikt op overtuigende wijze finale Europa League
13

Meer sportnieuws

Het is niet (meer) mogelijk om te reageren op dit document.
Reacties