Om content over online kansspelen volgens wet- en regelgeving te tonen, willen we zeker weten tot welke leeftijdsgroep u behoort.

Door je keuze te maken bevestig je dat je je bewust bent van de risico's van online kansspelen en dat je momenteel niet bent uitgesloten van deelname aan kansspelen bij online kansspelaanbieders.

Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je bent niet oud genoeg om deze content te lezen.

Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je hebt eerder aangegeven deze content niet te willen zien.

'Vertrek van Ted van Leeuwen leidt tot ongekende uittocht bij FC Twente'

Laatste update:

García werd door Van Leeuwen meegenomen van Esbjerg fB, waar hij assistent was van hoofdtrainer John Lammers. De relatief onervaren oefenmeester werd bij FC Twente de opvolger van Marino Pusic, die de club binnen één seizoen terugbracht naar de Eredivisie. García kende een goede start als trainer van FC Twente, maar kreeg gaandeweg de jaargang steeds meer kritiek. Zo zorgde de prestigestrijd met Wout Brama voor veel onrust en verslechterden de resultaten, waardoor FC Twente het seizoen uiteindelijk als nummer veertien heeft besloten.

De keuze van Van Leeuwen voor García werd hem intern niet in dank afgenomen, evenals zijn spelersbeleid. Eén van de opdrachten die de technisch directeur bij FC Twente had, was om een selectie met transferwaarde op te bouwen. De Telegraaf schrijft dat alleen Joël Drommel, Lindon Selahi en Julio Pleguezuelo op dit moment transferwaarde vertegenwoordigen. De opvolger van Van Leeuwen moet een 'consistenter spelersbeleid' gaan voeren en daarbij hoort tevens een hoger rendement van de jeugdopleiding.

Het betekent volgens De Telegraaf ook dat de selectie van FC Twente een flinke metamorfose zal ondergaan. Er lopen momenteel zeventien spelerscontracten af, terwijl er een 'reële kans bestaat' dat de spelers met doorlopende verbintenissen (Drommel, Selahi en Pleguezuelo) verkocht worden. Door de leegloop heeft FC Twente de mogelijkheid om de salariskosten terug te schroeven, want de coronacrisis heeft in financieel opzicht forse gevolgen in Enschede. Onder het bewind van Van Leeuwen stonden spelers nog voor 400.000 euro op de loonlijst, maar dit zal in de toekomst maximaal 200.000 euro worden.

Vind jij het een goed besluit dat Gonzalo García moet vertrekken?

Meer nieuws

De EK-selectie van Turkije: dit zijn de spelers die kans maken
13
Santiago Gimenez onthult door welke grote fout hij zelfvertrouwen verloor
7
VZ Kort: Bovenring van de noordzijde van het stadion van PSV krijgt upgrade
77
Troyes zet vier spelers op non-actief na bizar vuurwerkincident met eigen fans
8
Een buitenlandse wedstrijd bijwonen? Koop je officiële tickets in de ticketshop!
0
'Feyenoord grijpt mis: target één stap verwijderd van transfer naar Spanje'
16

Meer sportnieuws

Het is niet (meer) mogelijk om te reageren op dit document.
Reacties