Om content over online kansspelen volgens wet- en regelgeving te tonen, willen we zeker weten tot welke leeftijdsgroep u behoort.

Door je keuze te maken bevestig je dat je je bewust bent van de risico's van online kansspelen en dat je momenteel niet bent uitgesloten van deelname aan kansspelen bij online kansspelaanbieders.

Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je bent niet oud genoeg om deze content te lezen.

Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je hebt eerder aangegeven deze content niet te willen zien.

Vertrek Veltman bij Ajax biedt kansen: 'Basisplaats een reëel doel'

Laatste update:

"Iedereen weet wat Winston voor een verdediger was", verklaart Schuurs in gesprek met De Telegraaf. "Hij kon als geen ander zijn kracht gebruiken. De laatste weken is hij erg met me bezig. Hij wil mij dat ook allemaal overbrengen. Dat is voor mij alleen maar mooi. Daar kan ik mijn voordeel mee doen." De jonge Ajacied weet dat hij nog een hoop kan leren. "Ik moet meedogenlozer worden. Op dat punt moet ik me nog steeds verbeteren."

Voor Schuurs lonkte vorig jaar al een basisplaats nadat Matthijs de Ligt naar Juventus was vertrokken. "Maar Veltman kwam ijzersterk terug en ik speelde eigenlijk alleen als hij niet beschikbaar was", verzucht de mandekker, die met Edson Álvarez en Jurriën Timber vecht om een plaats naast Daley Blind in het hart van de Ajax-defensie. "Dat geeft wel vertrouwen. Ik heb nu het idee dat het realistisch is dat ik de kans ga krijgen."

Ajacieden trainen in voorbereiding op nieuw seizoen

Schuurs weet dat hij negentig minuten lang geconcentreerd moet blijven. Vorig jaar ging het op dat vlak mis tegen AZ. De alerte Myron Boadu tekende hierdoor in de slotfase voor de 1-0 zege op Ajax. Ook in het Europa League-duel met Getafe ging Schuurs de fout in. "Ik weet wat ik beter moet doen. Ik wil me nu zo goed mogelijk laten zien. Ik moet nu de kans die ik krijg grijpen. Basisspeler van Ajax worden is nu een reëel doel."

In de tweede helft van het duel met RKC kreeg Schuurs te maken met Devyne Rensch als rechtsback. De van origine centrale verdediger maakte zijn officieuze debuut voor Ajax. "Ik was er sowieso klaar voor en ik wist stiekem al dat ik in ging vallen. Ik hoop dat ik mijn best gedaan heb en heb laten zien wie ik ben. Ik ben klaar voor meer", aldus de trotse jongeling tegenover Ajax TV. "Dit is een speciale zomer, maar ik wil meer. Dit is nog het begin, maar ik ben zeker tevreden. Ik train elke dag hard, probeer het team te helpen en mezelf beter te maken."

-
Zie jij Perr Schuurs een basisplaats afdwingen bij Ajax?

Meer nieuws

Perez zag opvallende actie van Ramalho bij PSV: 'Je kunt beter afscheid nemen'
0
Ook vertrek van Olivier Boscagli dreigt: 'PSV kan moeilijk nee zeggen'
11
In mei nog een buitenlandse wedstrijd bezoeken? Bekijk de ticketshop!
0
Kieft adviseert Ajax te verkopen: 'Je hebt niks aan zo'n gozer, weg ermee'
13
Kritiek op Memphis na post over ballenmeisje: 'Kan iemand haar Insta sturen?'
22
Basisspeler van PSV zinspeelt op vertrek: 'Fantastisch om het zo af te sluiten'
14

Meer sportnieuws

Het is niet (meer) mogelijk om te reageren op dit document.
Reacties