Om content over online kansspelen volgens wet- en regelgeving te tonen, willen we zeker weten tot welke leeftijdsgroep u behoort.

Door je keuze te maken bevestig je dat je je bewust bent van de risico's van online kansspelen en dat je momenteel niet bent uitgesloten van deelname aan kansspelen bij online kansspelaanbieders.

Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je bent niet oud genoeg om deze content te lezen.

Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je hebt eerder aangegeven deze content niet te willen zien.

Vertrekt André Ramalho bij PSV? Viervoudig landskampioen toont interesse

Laatste update:

Ramalho kon dit seizoen rekenen op een basisplaats onder Peter Bosz. De rechtspoot kwam uiteindelijk tot 46 wedstrijden namens PSV, dat beslag legde op de titel en overwinterde in de Champions League.

Hoewel PSV een aanbieding bij Ramalho heeft neergelegd om zijn aflopende verbintenis met naar verluidt één jaar te verlengen, heeft de speler nog niet toegehapt. Dat komt vermoedelijk omdat de voorwaarden in de nieuwe verbintenis lager zouden zijn dan in zijn huidige contract. Wel zou hij openstaan voor een langer verblijf, zo schrijft Rik Elfrink.

Bij PAOK zou de PSV'er ook de Champions League in kunnen, al moet de club dan wel eerst de play-offs (één tweeluik) overleven. De viervoudig kampioen hoopt Ramalho te verleiden tot een avontuur in Griekenland.

De Braziliaan kwam in de zomer van 2021 naar PSV, dat hem voor 2,5 miljoen euro overnam van RB Salzburg. Inmiddels staat de teller op 128 wedstrijden in Eindhovense dienst. Ramalho won tot dusver één landstitel, twee bekers en drie Johan Cruijff Schalen.

St. Juste en Flamingo


PSV is al langer op zoek naar een nieuwe rechtercentrale verdediger. De namen van Jeremiah St. Juste (Sporting Portugal) en Ryan Flamingo (FC Utrecht) worden al langer genoemd. St. Juste, die in Nederland een verleden heeft bij sc Heerenveen en Feyenoord, ligt nog tot medio 2026 vast in Portugal.

De 27-jarige verdediger is volgens Transfermarkt acht miljoen euro waard. Flamingo (21) was dit seizoen een sterkhouder bij FC Utrecht en moet volgens Transfermarkt drie miljoen euro kosten.

Altijd op de hoogte blijven van het belangrijkste PSV-nieuws? Word nu lid van het PSV Zone WhatsApp-kanaal!

Meer nieuws

Grootste sterktes Roemenië aangestipt: 'Daarmee kunnen ze Oranje pijn doen'
26
Het Tsjechische loopwonder dat op EK's op zijn best was
5
Deense media richten pijlen op één man na uitschakeling: 'De tank is leeg'
32
Programma, uitslagen en standen van het EK: matchday voor Engeland en Spanje
9
Minteh bereikt persoonlijk akkoord: niets staat miljoenentransfer meer in de weg
62
Programma, uitslagen en standen Copa América 2024: Argentinië en Canada door
8

Meer sportnieuws

Het is niet (meer) mogelijk om te reageren op dit document.
Reacties